a brad Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 516 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #1 Yaklaşık 5 gün önce aldığım yıldız belası vandalı iade etmek istiyorum şu ana kadar hiçbir desen iade etmedim. Sadece vandalın bütün seviyelerini yükselttim. Nasıl iade ederim?
Yaklaşık 5 gün önce aldığım yıldız belası vandalı iade etmek istiyorum şu ana kadar hiçbir desen iade etmedim. Sadece vandalın bütün seviyelerini yükselttim. Nasıl iade ederim?
KS KS a brad Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 516 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #11 socketu87 dedi: Yalnız onlar set halinde satılıyor. Tek vandal olarak alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam iade ettikten sonra bu mesajı görmek çok üzücü... Artı 0 Eksi
socketu87 dedi: Yalnız onlar set halinde satılıyor. Tek vandal olarak alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam iade ettikten sonra bu mesajı görmek çok üzücü...
Tanzanyalı Ökkeş Centipat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #12 a brad dedi: Hocam iade ettikten sonra bu mesajı görmek çok üzücü... Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi verilmiş ayrı ayrı alınabiliyor. Artı 0 Eksi
a brad dedi: Hocam iade ettikten sonra bu mesajı görmek çok üzücü... Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi verilmiş ayrı ayrı alınabiliyor.
KS KS a brad Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 516 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #13 Tanzanyalı Ökkeş dedi: Yanlış bilgi verilmiş ayrı ayrı alınabiliyor. Genişletmek için tıkla... Gerçekten mi? Artı 0 Eksi
Tanzanyalı Ökkeş dedi: Yanlış bilgi verilmiş ayrı ayrı alınabiliyor. Genişletmek için tıkla... Gerçekten mi?
socketu87 Hectopat Katılım 14 Eylül 2022 Mesajlar 205 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RYZEN 5 5500,RTX 3060 VENTUS 2X,GİGABAYTE 520M-K,ZALMAN KASA,600W ZALMAN PSU,500GB M2 SSD. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Temmuz 2023 #14 Tanzanyalı Ökkeş dedi: Yanlış bilgi verilmiş ayrı ayrı alınabiliyor. Genişletmek için tıkla... Cidden öyle mi sanmıyorum öyle olduğunu çünkü nadir bir skin ayrı ayrı satcaklarını düsünmüyorum. Artı 0 Eksi
Tanzanyalı Ökkeş dedi: Yanlış bilgi verilmiş ayrı ayrı alınabiliyor. Genişletmek için tıkla... Cidden öyle mi sanmıyorum öyle olduğunu çünkü nadir bir skin ayrı ayrı satcaklarını düsünmüyorum.
Tanzanyalı Ökkeş Centipat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #15 socketu87 dedi: Cidden öyle mi sanmıyorum öyle olduğunu çünkü nadir bir skin ayrı ayrı satcaklarını düsünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Önceki setleri araştır bence. Artı 0 Eksi
socketu87 dedi: Cidden öyle mi sanmıyorum öyle olduğunu çünkü nadir bir skin ayrı ayrı satcaklarını düsünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Önceki setleri araştır bence.