Valorant'ta eşya nasıl iade edilir?

Arkadaş poligonda kullanmış aşağıdaki makalenin son kısmında alıştırma modu da dahil bir yerde kullanılmış iade edilemez deniyor?
Eki Görüntüle 2299371
Rahat 5 farklı hesapta iade etmişimdir.
Satın aldığın içeriklerin iade durumuna bak der ise, ve hiç iade gerçekleştirmedi ise oradan iade edebilir.

ama 1 kere iade edebilirsin diyolar youtubeda ticket mi atmam lazım

Eğer hiç iade etmediysen tek seferliğine iade etme hakkına sahipsin. Bilet açmadan tek tık ile iade edebiliyorsun siteden.
nası yapcam bende sipariş geçmişini görüntüle diyince Şu an oyunda iade edebileceğin bir içeriğe sahip değilsin! diyo

Eğer hiç iade etmediysen tek seferliğine iade etme hakkına sahipsin. Bilet açmadan tek tık ile iade edebiliyorsun siteden.
nasıl yapcam bende sipariş geçmişimi görüntüle diyince Şu an oyunda iade edebileceğin bir içeriğe sahip değilsin! diyo

Son düzenleme:
Ama 1 kere iade edebilirsin diyorlar YouTube'da ticket mi atmam lazım.

Nasıl yapacağım bende sipariş geçmişini görüntüle deyince şu an oyunda iade edebileceğin bir içeriğe sahip değilsin! Diyor.

Nasıl yapacağım bende sipariş geçmişimi görüntüle deyince şu an oyunda iade edebileceğin bir içeriğe sahip değilsin! Diyor.

Ticket açıcaksın Riot sitesinden hesabına gir desteklere gel biletlerime bas bilet oluştur aldığım skini iade etmek istiyorum ve onaylıyorum yaz.

Ticket açıcaksın Riot sitesinden hesabına gir desteklere gel biletlerime bas bilet oluştur aldığım skini iade etmek istiyorum ve onaylıyorum yaz.

iade etmek istiyorum seri tetik​

seri tetik silahını iade etmek isityorum bir kereliğini olduğunu kabul ediyorum yazmıştım kabul olurmu

Technopat Haberler

Geri
Yukarı