Valorant'tan çıkınca "IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" hatası

Emirhan Kerti

Femtopat
Daha fazla  
RAM
4
SSD veya HDD modeli
120 GB SSD
Ekran kartı
RX 550
Anakart
H310
İşlemci
i3 9100F
Ben neredeyse 1 buçuk yıldır IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ntoskrnl.exe hatasını çözmeye çalışıyorum. İzlemedim denemediği yöntem kalmadı ve bu hata sadece Valorant'dan çıkınca oluyor Valorant'ı gerekirse 3 gerek 4 saat oynuyorum bir sorun yok ama oyundan çıkıp masaüstüne geldiğimde bu hatayı alıyorum. RAM bozuk olabilir yazıyordu her yerde ama Memtest86 testi yaptım hiçbir sorun olmadığı yazıyordu. Benchmark testi de yaptım herhangi bir çökme de olmadı fakat hala nedenini bilmediğim şekilde bu hatayı alıyorum. Lütfen biri yardım edebilir mi? Minidump dosyaları

Son düzenleme:
Sisteminizde Secure Boot vb. ayarlar açık mı? Biraz da onlara bakın derim.

Kapalıydı bende.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izleyerek açmayı denedim açamadım hata veriyor.

Kapalıydı bende
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
bu videoyu izleyerek açmayı denedim açamadım hata veriyor.

Sisteminizde Secure Boot vb. ayarlar açık mı? Biraz da onlara bakın derim.

Bir ayarın üstünde CSM yazıyordu videodaki gibi onu UEFI yaptım ama Secure Boot ayarını enable yaptığımda hata verdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kapalıydı bende.

Bu videoyu izleyerek açmayı denedim açamadım hata veriyor.

Bir ayarın üstünde CSM yazıyordu videodaki gibi onu UEFI yaptım ama Secure Boot ayarını enable yaptığımda hata verdi.

Windows 11 mi işletim sisteminiz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı