Valorant'tan CS'ye geçilir mi?

1 ay önce seçkin aldım hileler yok denecek kadar az ve Ruslar sanki puf olmuş gitmiş seçkinde 10 kişiden 1 tanesi russa bedava versiyonda 10 kişiden 6'sı Rus ama şunu belirtim Steam'de Prime satın alırken diyor ya "daha iyi eşya düşme ihtimali var" diye sadece o yalan çavuş 10 rütbeyim nova 2 ranka sahibim oyundan düşürdüğüm en pahalı ürün 12 liralık rüyalar ve kabuslar kasası onu da 53 kill alarak yapmıştım not bu maçı 1 ay önce attım.Eki Görüntüle 1559427

Hocam resmen gümledim ya 🤣

Hocam topluluk sunucularında surf yapıyorum ara sıra hani toplasan 15 saat surf yapmışımdır 6-7 kere kasa düştü 20 TL'lik.

Operasyon zamanlarında Dragon lore dahi düşüyordu. Bence o açıklama eskik olabilir ama bir yandan da haklı. Sonuçta Dragon lore düştüğü videolar da var. Bravo kasası da düşüyor. Bunlar çok değerli itemler.

Eskiden maç atarken, maç sonu bir kişiye taç stickeri olan kapsül düşmüştü.

Ama şu bir gerçek CS'nin verdiği his Valorant'ta yok mesela o AK-47'yi kontrol edebilecek bilek ssg alınca gaza gelmek longdan a side'a deagle ile HS denemek b de samanlığın üstüne çıkıp lower kesmek. Bir de Valorant'ta kontroller çok kolay eline Phantom alan dürbün açınca tarıyor mermi neredeyse dümdüz gidiyor Odin zaten hiç sayılmaz kocaman silahın kotrolü hiçbir silahta yok.

Ama şu bir gerçek CS'nin verdiği his Valorant'ta yok mesela o AK-47'yi kontrol edebilecek bilek ssg alınca gaza gelmek longdan a sidea deagle ile HS denemek b de samanlığın üstüne çıkıp lower kesmek. Bir de Valorant'ta kontroller çok kolay eline Phantom alan dürbün açınca tarıyor mermi neredeyse dümdüz gidiyor Odin zaten hiç sayılmaz kocaman silahın kotrolü hiçbir silahta yok.
Evet ya. CS de oynadım Valorantta. Şahsen Valorantı 3 gün çekebildim.

Ama şu bir gerçek CS'nin verdiği his Valorant'ta yok mesela o AK-47'yi kontrol edebilecek bilek ssg alınca gaza gelmek longdan a side'a deagle ile HS denemek b de samanlığın üstüne çıkıp lower kesmek. Bir de Valorant'ta kontroller çok kolay eline Phantom alan dürbün açınca tarıyor mermi neredeyse dümdüz gidiyor Odin zaten hiç sayılmaz kocaman silahın kotrolü hiçbir silahta yok.
Hiç Valorant oynamadım, bu yüzden yorum yapmayacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı