PlayStation Oyuncusu
Hectopat
Arkadaşlar 200 ML meyve suyunun bile 20 TL olduğu bu dönemde bu 500 ML enerji içeceği neden ucuz? İçerisinde farklı bir madde mi var? Deneyimleyen varsa açıklarsa sevinirim 20-30 adet almayı düşünüyorum.
Arkadaşlar 200 ML meyve suyunun bile 20 TL olduğu bu dönemde bu 500 ML enerji içeceği neden ucuz? İçerisinde farklı bir madde mi var? Deneyimleyen varsa açıklarsa sevinirim 20-30 adet almayı düşünüyorum.
Eki Görüntüle 2612298
Hotline... Ben bunun enerji içeceği değil de, daha çok bir takım insanların doping çikolatalarının içecek versiyonu olduğunu düşündüm gördüğümden beri - o nasıl bir tasarım dilidir... Oldu olacak kalp koyun.Hot line var gorilla var onlarda ucuz.
https://www.hepsiburada.com/hotline-enerji-icecegi-500-ml-x-24-adet-pm-HBC00005PILY3 150TL kupon ile tanesi 30a geliyor. Ama bu enerji içeceğini bilmiyorum benim yazdıklarım bilinen ucuz enerji içecekleri hot line zaten her yerde bulunur.
Eki Görüntüle 2612298
BlackBruin için ne dersiniz?Dandikler böyle oluyor. RedBull dan başka bir enerji içeceği içmemek lazım.
Ben de içiyorum ara sira dandik enerjileri. Hepsinin tadı yakın oluyor zaten blackbruin, you can vs. Nadiren içilebilir. Redbull beyaz varken diğerlerinin esamesi okunmaz.BlackBruin için ne dersiniz?
Hocam ölüm garantili de ondanArkadaşlar 200 ML meyve suyunun bile 20 TL olduğu bu dönemde bu 500 ML enerji içeceği neden ucuz? İçerisinde farklı bir madde mi var? Deneyimleyen varsa açıklarsa sevinirim 20-30 adet almayı düşünüyorum.
Eki Görüntüle 2612298
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.