Valorant'tan 'KYS' yazdığım için banlandım

cybermaffia

Hectopat
Yer
Fırsatlar Ülkesi AMERIKA
Daha fazla  
Meslek
Computer Engineer
Arkadaşlar merhaba, bundan 3 gün önce normal oyun oynuyordum ve birisi kayısının sessiz harflerini söyleyebilir misin ödevim var dedi ve ben de insanlık yapıp "KYS" yazdım ve anında hesabıma 3 günlük kısıtlama geldi. 3 günden sonra ise hesabım kalıcı olarak yasaklandı.

Şimdi ise yeni hesap oluşturup tekrar girmeye çalıştığımda VAN 152 hatası alıyordum onu da araştırdığımda direkt donanım banı yemişim yani bu cihazdan bir daha Valorant'a giremeyecekmişim.
Bu ne kadar saçma bir şey? Neden 1 kelime yüzünden her yerden banlanıyorum, bunu nasıl düzeltebilirim?

Böyle bir yazıdan dolayı kalıcı ban atmaları tam bir komediymiş :). Hekes KYS nin o anlama geldiğini nerden bilsin. Bizim dilimizde farklı bir anlama gelebilir. Chat loglarını kontrol etmeden süresiz ban vermeleri saçmalık. Boşa duyar kasmayın.

Son düzenleme:
Kendini öldür anlamına geliyor ve intihara teşebbüs olarak kabul ediliyor. Milletin her dediğini yapmamalısınız. Ticket atsanız bile nafile, banınız açılmaz. Mecburen ban sürenizin bitmesini beklemelisiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı