Valorant'tan tekrar haksız yere ban yedim

sadrin

Centipat
Daha fazla  
Yaklaşık 3 ay önce Valorant'tan HWID ban yemiştim 27 Mayıs 2021 tarihinden itibaren bu banımın bitmiş olacağını söyledir dün bilgisayarıma format bile attım 3.parti bir yazılım kalmadığından emin olmak için. Bugün Valorant'ı yükleyip yeni bir hesap ile girdim poligonu tamamladım girdiğim derecesiz maçta daha 2.tur bitmeden yeniden ban yedim. Yeni hesap açıp girdikçe ban yiyorum. Ticket attım cevap bekliyorum, ne yapacağım? 3 aydır bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 3 ay önce Valorant'tan HWID ban yemiştim 27 Mayıs 2021 tarihinden itibaren bu banımın bitmiş olacağını söyledir dün bilgisayarıma format bile attım 3.parti bir yazılım kalmadığından emin olmak için. Bugün Valorant'ı yükleyip yeni bir hesap ile girdim poligonu tamamladım girdiğim derecesiz maçta daha 2.tur bitmeden yeniden ban yedim. Yeni hesap açıp girdikçe ban yiyorum. Ticket attım cevap bekliyorum, ne yapacağım? 3 aydır bekliyorum.
Hocam bazen Amerika saatine göre atıyorlar banı keşke birkaç gün daha bekleseydiniz 4 5 gün daha bekleyip tekrar deneyin.
İlk banı hangi sebeple yemiştiniz?

2 gün sonra tekrar deneyin. Amerika saat göre atiyorlar.
tekrardan 3 ay beklemeye gerek yok demi
Hocam bazen Amerika saatine göre atıyorlar banı keşke birkaç gün daha bekleseydiniz 4 5 gün daha bekleyip tekrar deneyin.
İlk banı hangi sebeple yemiştiniz?
Karşıya hile gelmişti ve ban yememişti aşırı tilt olup eşşeklik ettim bende açtım

@Glank her hile için geçerli değil. Benim bildiğim 1 tane hile var aylık 1.200 TL ban yedirmiyor. Tabi belli etmezsen.
HWID spoofer olması lazım hile de. Bu olursa gerçek HWID gizleyerek hileyi kullandırıyor ve sadece hesap ban yiyor.

Zaten her hile için geçerli değil ama paralı olanların geneli bahsettiklerinizi kapsıyor paralı derken en ucuzu 250 TL'den başlıyor geçen oyunuma hile geldi karşıya adamı Discord'dan ekledim hile satıyormuş o oyunda da hileyi göstermiş alıcıya bende merak edip fiyatını sordum 2 haftalık 250 TL sadece wall hack dedi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı