Valorant'tan tekrar haksız yere ban yedim

Yaklaşık 3 ay önce Valorant'tan HWID ban yemiştim 27 Mayıs 2021 tarihinden itibaren bu banımın bitmiş olacağını söyledir dün bilgisayarıma format bile attım 3.parti bir yazılım kalmadığından emin olmak için. Bugün Valorant'ı yükleyip yeni bir hesap ile girdim poligonu tamamladım girdiğim derecesiz maçta daha 2.tur bitmeden yeniden ban yedim. Yeni hesap açıp girdikçe ban yiyorum. Ticket attım cevap bekliyorum, ne yapacağım? 3 aydır bekliyorum.

Ben betadayken yemiştim önüme gitmesi gereken mermi arkamdaki adama geldiği için boşa oynamayın diye bu yüzden diyoruz, neyse. Bence yeni hesap aç bekleme hiç

Merhaba IP değiştirebiliyorsun diye biliyorum veya modemi resetlemek VPN kullanarakta girebilirsin ama sen gene 2 gün sonra tekrar bir destek ekibiyle iletişime geç.

Öyle yapmayı planlıyorum. Sabah ticket attım henüz bir yanıt gelmedi umarım ilerleyen saatler içinde gelir çünkü çok tilt bir durumdayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı