Ya böyle bir saçmalık olabilir mi şu an dediğinin saçma olduğunu kendinde biliyorsun? Benim faremde makro tuşu var tamam ancak ben ona hiç basmadım. Hadi bastım diyelim. Benim farem o makro tuşuna tıklayınca 2 kez sol Click tıklıyor ancak basınca hiçbir şey değişmiyor delaylı banım vardı o an ban yediğimi anlayınca poligonda test ettim ki zaten böyle bir farenin özelliğine ban da atamazlar. Ticketlar zaten tamamen kopyala yapıştır. Ben adama diyorum ki ban yeme sebebim ne hangi maçta ne tespit edilmiş gösterin diyorum, adamlar bana diyor ki;
Kötü haber elçisi olmak istemem ama donanım banı yemişsin sonra o donanım banını açıklıyor falan filan zart zurt. Adamların tek yaptığı şey crtl C+ CTRL v başka bir şey yok. Dikkate alma diye bir şey yok oyuncuya önem verme Riot'tan beklenir mi zaten. Gerçekten çok sinirliyim.3. parti uygulamalarına bile başvurmayı düşünüyorum şu anda. İnsanlar hile açıyor ban yese bile banı tekrar açıyor ben burada normal eğlenmek için giren bir insan ban yiyorum ve maalesef Riot AFK.