TENZ ve Riot Games ortaklığıyla açılmış bir site sanırım. Ruletten çıkan skini veriyormuş iddiaya göre. Güvenilir mi? Giriş sayfası Riot Games'in giriş sayfasına pek benzemiyor. Bir de sadece kullanıcı adı ve şifre istemesi şüphelendirdi.
Keşke önceden haberim olsaymış. Zaten yeni açtığım 1 seviyeli hesaptan giriş yapmıştım. Çalınsa falan da çok önemli değil benim için.Yapma.
Dolandırıcılar direkt. YouTube'a da bu gün birsürü kanal açıp yorumları kapatıp video yollayıp duruyorlar. Birini engellesen diğeri çıkıyor karşına.
Site yine de zararlı olabilir. Çerezler bölümünden tanımlama bilgilerini falan kaldır.Keşke önceden haberim olsaymış. Zaten yeni açtığım 1 seviyeli hesaptan giriş yapmıştım. Çalınsa falan da çok önemli değil benim için.
Bahsettiğim videolardan bir örnek.Keşke önceden haberim olsaymış. Zaten yeni açtığım 1 seviyeli hesaptan giriş yapmıştım. Çalınsa falan da çok önemli değil benim için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.