Geçenlerde canım çekmişti ve CS2'yi yüklemiştim dün oynayacaktım ki böyle bir hatayla karşılaştım. Botlarla veya atölye haritasıyla oynanıyor ancak eşleştirmede bu hatayı alıyorum. Oyunun dosya bütünlüğü doğruladım olmadı. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Geçenlerde canım çekmişti ve CS2'yi yüklemiştim dün oynayacaktım ki böyle bir hatayla karşılaştım. Botlarla veya atölye haritasıyla oynanıyor ancak eşleştirmede bu hatayı alıyorum. Oyunun dosya bütünlüğü doğruladım olmadı. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Topluluk sunucularına girdiyseniz, onlar dosyaları değiştirdiği için bazen böyle hata veriyor. Uygulamayı kapatıp biraz bekleyip tekrar açarsanız çözülür.
Topluluk sunucularına girdiyseniz, onlar dosyaları değiştirdiği için bazen böyle hata veriyor. Uygulamayı kapatıp biraz bekleyip tekrar açarsanız çözülür.
@vayybeh biraz değişik bir yöntem ama botlarla rekabetçi bir oyun başlatıp 30 saniye bekleyip sonra oyunu kapatıp açarak çözenler olmuş denenebilir. Ek olarak bilgisayarı ve steam'i tekrar başlatmayı da deneyin.
@vayybeh biraz değişik bir yöntem ama botlarla rekabetçi bir oyun başlatıp 30 saniye bekleyip sonra oyunu kapatıp açarak çözenler olmuş denenebilir. Ek olarak bilgisayarı ve Steam'i tekrar başlatmayı da deneyin.