Çözüldü Valve anti hile hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

vayybeh

Hectopat
1721298665495.png

Geçenlerde canım çekmişti ve CS2'yi yüklemiştim dün oynayacaktım ki böyle bir hatayla karşılaştım. Botlarla veya atölye haritasıyla oynanıyor ancak eşleştirmede bu hatayı alıyorum. Oyunun dosya bütünlüğü doğruladım olmadı. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Çözüm
Oyunun dosyalarını doğruladığınız zaman düzelmesi gerekiyordu. Hala hatayı almaya devam ediyorsan temiz bir kurulum için tekrar yükleyebilirsin.
Eki Görüntüle 2256439

Geçenlerde canım çekmişti ve CS2'yi yüklemiştim dün oynayacaktım ki böyle bir hatayla karşılaştım. Botlarla veya atölye haritasıyla oynanıyor ancak eşleştirmede bu hatayı alıyorum. Oyunun dosya bütünlüğü doğruladım olmadı. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Topluluk sunucularına girdiyseniz, onlar dosyaları değiştirdiği için bazen böyle hata veriyor. Uygulamayı kapatıp biraz bekleyip tekrar açarsanız çözülür.

Eki Görüntüle 2256439

Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula.

Artı -1 Eksi
Şimdi sorunun gerçekten hatanın yazdıklarına göre ise sil yükle yapmayı deneyebilirsiniz zamanınız varsa.

Köyde olduğum için internet yavaş bir gecemi alır ama başka çözüm önerisi yoksa başka çarem yok.

@vayybeh biraz değişik bir yöntem ama botlarla rekabetçi bir oyun başlatıp 30 saniye bekleyip sonra oyunu kapatıp açarak çözenler olmuş denenebilir. Ek olarak bilgisayarı ve Steam'i tekrar başlatmayı da deneyin.

Botlarla bir round oynadım ve oyundan çıkıp geri girdim ancak sonuç yine aynı.

Şimdi sorunun gerçekten hatanın yazdıklarına göre ise sil yükle yapmayı deneyebilirsiniz zamanınız varsa.

Dün gece oyunu silip tekrar yükledim ve sorun çözüldü teşekkürler.

Oyunun dosyalarını doğruladığınız zaman düzelmesi gerekiyordu. Hala hatayı almaya devam ediyorsan temiz bir kurulum için tekrar yükleyebilirsin.

Dün gece oyunu Steam'den ve common dosyasından silip tekrar yükledim ve sorun çözüldü teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı