Valve haksız VAC yasaklamasını nasıl anlıyor?

EkranKartı34

Femtopat
Forumda haksız ban yedim diyen kişiler var ve bunlardan bazılarının banı sonradan açılabilir. Valve kişiye yanlış ban attığını nasıl anlıyor? Ayrıca VAC banlı hesap ne kadar süre geçtikten sonra artık açılmaz? Adam belki beklemeyip yeni hesap açsa bir süre sonra, sonra banı kalksa 2 hesabı olmuş olacak.

Forumda haksız ban yedim diyen kişiler var ve bunlardan bazılarının banı sonradan açılabilir. Valve kişiye yanlış ban attığını nasıl anlıyor? Ayrıca VAC banlı hesap ne kadar süre geçtikten sonra artık açılmaz? Adam belki beklemeyip yeni hesap açsa bir süre sonra, sonra banı kalksa 2 hesabı olmuş olacak.

Teknoloji... Oradaki çalışanlarda salak değil sonuçta, o oyunun tonla kanıt dosyası vardır, tekrar tekrar kontrol edilip, gerçekten bug mı gerçekten hak etmiş mi öğrenip ona göre hareket ediyorlar.

Haksız VAC yasaklaması ihtimali diye bir şey olma ihtimali %80 oranla yok gibi bir şey çünkü VAC çok kuvvetli bir AC sistemi ama inaktif kalıyor çok fazla. Bir sistem hatası olmadığı sürece yanlışlıkla ban atamaz yayınlanan bir rapora göre zaten VAC'ın yanlışlıkla attığı ban sayısı 2016-2017 yılları arasında ortalama 40-50 civarıydı 100'den fazla da yanlış Overwatch banı vardı yanlış hatırlamıyorsam eğer zaten bunlarında düzeltmişlerdir o yıllar içinde. Geçen aylarda öyle bir sıkıntı oldu on binlerce oyuncu banlandı sistem hatası olduğu için bunu düzelttiler nasıl düzettikleri hakkında net bir fikir verilemez gibi sonuçta vardır karmaşık bir yapıları son olarak VAC ban ne kadar süre geçtikten sonra açılamaz açıkca bu süre en fazla 14 gün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı