CS2 haksız VAC ban

Hocam madem bu kadar biliyorsunuz neden konu açıyorsunuz?
AMD ile alakası yok.
Dediğimiz sistem o kadar zeki artık 3.parti uygulamadan ban bile yenmiyor neredeyse.
En üstte dediğim ve @Eminss0 arkadaşımızında dediği gibi düzensiz oynayış yani duvar arkası vuruşlarınızı veya aim kitlenmenizi takip edip maçı iptal ediyor.
Yani düşmanları anormal şekilde vurmuyorsanız bu dediğiniz imkansız bunu bir hileci olarak söylüyorum.

Son sıra hileler çoğaldı yeni sisteme geçildiği için ancak eğitildiği zaman şuankinden çok daha iyi performans verir.

Son sıra hileler çoğaldı yeni sisteme geçildiği için ancak eğitildiği zaman şuankinden çok daha iyi performans verir.
Artık sanırım bilgisayardaki dosyalarda hile denetlemesi yapılmıyor, zaten yapsada anlayamıyor orası ayrı konu. CS2 açıldığından beri çok eskiden satın aldığım bir hileyi kullanıyorum ve anormal şekilde oynamadıkça asla yasaklama vs. almıyorum buna ek olarak hile kullandığım hesabımda rozetler var ve değerli. Arkadaş kendini avutmak için konu açmış yani.

Buradan da anlayabileceğimiz üzere (Arkadaşın diğer konusu) haksız bir ban değil gibi duruyor.

Son düzenleme:
Artık sanırım bilgisayardaki dosyalarda hile denetlemesi yapılmıyor, zaten yapsada anlayamıyor orası ayrı konu. CS2 açıldığından beri çok eskiden satın aldığım bir hileyi kullanıyorum ve anormal şekilde oynamadıkça asla yasaklama vs. almıyorum buna ek olarak hile kullandığım hesabımda rozetler var ve değerli. Arkadaş kendini avutmak için konu açmış yani.

Buradan da anlayabileceğimiz üzere (Arkadaşın diğer konusu) haksız bir ban değil gibi duruyor.

CS:GO oynamıyoruz, Overwatch yok kısaca yanlış ban da yok 😀

Boş boş konuşma zekani kullanabilirsin önceki konularıma bak gene açtım ban konusu 17 saat sonra açıldı sizin gibi kolsuz değilim tek maçta 25+ rekabetcide kil rekorum var. Her güzel oynayana ban atmakmi zorunda?

Boş boş konuşma zekani kullanabilirsin önceki konularıma bak gene açtım ban konusu 17 saat sonra açıldı sizin gibi kolsuz değilim tek maçta 25+ rekabetcide kil rekorum var. Her güzel oynayana ban atmakmi zorunda?

29 vurdum 30 vurdum ben niye ban yemedim, illa hakaret yemek istiyorsunuz sanırım?

Bu konuşma şekline ne gerek vardı?
Oyunun işi gücü yok sizin açtığınız bomboş hesapları mı banlayacak?
Demek ki o kadar iyi oynuyorsunuz ki duvar arkasından vuruyorsunuz veya tahmin ediyorsunuz :D
Elonuzda hile açmadan bacak bacak üstüne atarak oynarım kimseyi aşşağılamaya çalışmayın.
Burası sizin hile açtıktan sonra ağlayarak kendinizi avutabileceğiniz bir yer değil olsa bile kimseyle bu şekil konuşamazsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı