Valve hileleri neden engellemiyor?

Raporladıklarımızı nereden görebiliyoruz?

Apex Legends'ın anti hile sistemi bambaşka. Apex Legends'da önceden hileciler, diğer hileciler ile eşleşiyordu. Undetected bir hileyse karşılaşabilirsin, ama 60 level hesabımda 1 kere bile karşılaşmadım. EasyAntiCheat genelde gerekeni yapıyor, ama Valve'ın VAC'ı kullanma sebebi, sırf Discord arayüzü gibi şeyler oyunu hook'luyor diye oyuncuları banlamıyor. Sadece hooklamasını engelliyor.
Oyunu ilk defa oynayacak kişinin ne suçu var o hileye denk gelmek zorunda değil.
Belirttiğiniz şeyler olmasa dahi hileler için iyi bir sistemi olması lazım. Ama yok.
Artık zorunda. 24 lirayı zamanında verseydi Prime'ı olurdu. Ama yeni gelen sistem ile 21 level olunca otomatik olarak hesabınız Prime oluyor. 21 Level'e kadar dişini sıkarak oynayacak mecburen.

Hile kullandım, Valve beni engelledi. Hileleri engelliyor ama o kadar fazlalar ve CS:GO'da yazılımsal bir hile koruması olmadığı için süreç çok yavaş ilerliyor. Her şey Overwatch'da çözüldüğü için sistem çok yavaş.

3 yıl önce bırakmıştım yaklaşık 2 ay önce yine başladım Supreme rankında oynuyorum 2 aydır 1 tane bile hile gelmedi.
Valorant'ta hile olmadığını mı düşünüyorsun? Evet acımasız olmalı, oyunun gidişatını bozuyor sonuçta.
Yazılımcı biriyle konuşursanız dipte çalışan bir programı yazmanın ne gibi tehlikeler doğuracagını öğrenebilirsiniz. Sözde basit gibi duruyor olabilir ama eyleme koyarsanız sıkıntı çıkar. Sırf valorantin o hile programı yüzünden oyunu indirmeyen binlerce insan olduguna eminim.

İsteyen kişiler VanGuard'ı kapatabilir ve oyun oynayacağı zaman sistemi yeniden başlatabilir. Hilesiz bir oyun deneyimi için elinden geleni yapacaksın hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…