Valve hileleri neden engellemiyor?

Maça giriyorum, 7-0 öndeyiz son eli oynuyoruz, hop birisi bütün hileleri açıyor 8-7 kaybediyoruz.
Başıma en az 10 defa geldi.
Maçın başında hile çıkması için dua eder oldum artık. Diğer şekilde zamanımızı da emeğimizle beraber çalıyorlar.
Valve neden hileleri engellemiyor peki?
Karşıma çıkan bütün hileleri bildirdim o resmi de atıyorum. Ey Valve, bildiriyoruz banla en azından.

43 kişiyi replemişim sadece 4 kişi ban yemiş.
Raporladıklarımızı nereden görebiliyoruz?
 
Hmm, yani diyorsunuz ki bir oyuncu yeni başladıysa hile görmek zorundadır ve oyunu bu yüzden silebilir. Valve buna mı odaklanıyor? Hocam işin ucunda para var, kimse kimseyi kandırmasın.

Ben Apex Legends'ta veya başka bir oyunda yeniysem ve hile gelmediyse ne ala. Ama sırf yeniyim diye hilelerle uğraşacaksam bu sistem hiç mantıklı değil. Dediğim gibi para.
Apex Legends'ın anti hile sistemi bambaşka. Apex Legends'da önceden hileciler, diğer hileciler ile eşleşiyordu. Undetected bir hileyse karşılaşabilirsin, ama 60 level hesabımda 1 kere bile karşılaşmadım. EasyAntiCheat genelde gerekeni yapıyor, ama Valve'ın VAC'ı kullanma sebebi, sırf Discord arayüzü gibi şeyler oyunu hook'luyor diye oyuncuları banlamıyor. Sadece hooklamasını engelliyor.
Oyunu ilk defa oynayacak kişinin ne suçu var o hileye denk gelmek zorunda değil.
Belirttiğiniz şeyler olmasa dahi hileler için iyi bir sistemi olması lazım. Ama yok.
Artık zorunda. 24 lirayı zamanında verseydi Prime'ı olurdu. Ama yeni gelen sistem ile 21 level olunca otomatik olarak hesabınız Prime oluyor. 21 Level'e kadar dişini sıkarak oynayacak mecburen.
 
Hile kullandım, Valve beni engelledi. Hileleri engelliyor ama o kadar fazlalar ve CS:GO'da yazılımsal bir hile koruması olmadığı için süreç çok yavaş ilerliyor. Her şey Overwatch'da çözüldüğü için sistem çok yavaş.
 
Hileler belli bir ranktan sonra bitiyor mu ? CS:GO'da yaklaşık 10'a yakın kez Global rütbesine eriştim ve emin ol hile hiçbir zaman bitmiyor. Olay Trust Factor'e bağlı bir şey değil, istersen dünyanın en büyük faktörüne sahip ol; yine de o hile gelip seni buluyor. Ayrıca rütbe yükseldikçe, hile sayısı artar.
3 yıl önce bırakmıştım yaklaşık 2 ay önce yine başladım Supreme rankında oynuyorum 2 aydır 1 tane bile hile gelmedi.
Valorant'ta hile olmadığını mı düşünüyorsun? Evet acımasız olmalı, oyunun gidişatını bozuyor sonuçta.
Yazılımcı biriyle konuşursanız dipte çalışan bir programı yazmanın ne gibi tehlikeler doğuracagını öğrenebilirsiniz. Sözde basit gibi duruyor olabilir ama eyleme koyarsanız sıkıntı çıkar. Sırf valorantin o hile programı yüzünden oyunu indirmeyen binlerce insan olduguna eminim.
 
Yazılımcı biriyle konuşursanız dipte çalışan bir programı yazmanın ne gibi tehlikeler doğuracagını öğrenebilirsiniz. Sözde basit gibi duruyor olabilir ama eyleme koyarsanız sıkıntı çıkar. Sırf valorantin o hile programı yüzünden oyunu indirmeyen binlerce insan olduguna eminim.
İsteyen kişiler VanGuard'ı kapatabilir ve oyun oynayacağı zaman sistemi yeniden başlatabilir. Hilesiz bir oyun deneyimi için elinden geleni yapacaksın hocam.
 

Geri
Yukarı