Valve şu anda ne üzerinde çalışıyor?

Adamlar arayla oyun yapıyor ve iyi oluyor. Hızlı yapıp ve çok yapıp kötü olmasından iyidir. Şu an CS ile ilgileniyorlardır veya Half Life 3'ü şimdiki neslin torunları mı yoksa çocukları mı görsün diye tartışıyorlar. Gabe sinirlendi çünkü çok sonra olmasın oyun sonra çok ileride olursa ben ölürüm oynayamam. Zaten Half Life kitlesi de ölmüş olur. Kaybet - kaybet durumu olur. Emrediyorum asla serinin 3. oyunu çıkmayacak.

Muhtemelen hiçbir şey üzerinde çalışmıyor. Tembellikleri üstünde her zamanki gibi. Belki Half-Life Eli VR gibi birşey yaparlarsa yaparlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben de bir tane videoda izlediğim bir fikre katılıyorum. Valve yeni oyun çıkarmıyor çünkü beklentinin aşırı yüksek olduğunu biliyorlar. Bu yüzden altından kalkamayıp firmanın adını lekelemekten korkuyor olabilirler. Zaten ben de olsam Steam gibi bir para çeşmesi varken yeni oyun yapmakla uğraşmam. Ya da *bneliğine çıkarmıyorlar

Bence L4D2 ve portal2 Source 2 motoru ile süsleyip sunacaklar Source da böyle yapmışlardı.

Animeler ne zaman gerçek olursa half life 3 de o zaman gerçek olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…