Valve şu anda ne üzerinde çalışıyor?

Adamlar arayla oyun yapıyor ve iyi oluyor. Hızlı yapıp ve çok yapıp kötü olmasından iyidir. Şu an CS ile ilgileniyorlardır veya Half Life 3'ü şimdiki neslin torunları mı yoksa çocukları mı görsün diye tartışıyorlar. Gabe sinirlendi çünkü çok sonra olmasın oyun sonra çok ileride olursa ben ölürüm oynayamam. Zaten Half Life kitlesi de ölmüş olur. Kaybet - kaybet durumu olur. Emrediyorum asla serinin 3. oyunu çıkmayacak.
 
Ben de bir tane videoda izlediğim bir fikre katılıyorum. Valve yeni oyun çıkarmıyor çünkü beklentinin aşırı yüksek olduğunu biliyorlar. Bu yüzden altından kalkamayıp firmanın adını lekelemekten korkuyor olabilirler. Zaten ben de olsam Steam gibi bir para çeşmesi varken yeni oyun yapmakla uğraşmam. Ya da *bneliğine çıkarmıyorlar :D
 
Bence Half-Life 3'e başladılar. Gabe söyledi zaten Citadel kod adlı bir proje üzerinde çalıştıklarını, Gabe'in dediğine göre 2018'den beri küçük bir ekip bu proje üzerinde çalışıyormuş, şu anda da odaklarını bu projeye çevirmişler. Alyx'in sonundan belli zaten hikayenin devam edeceği. Bu Citadel muhtemelen Half-Life 3 ya da benzeri bir şey. Ama bu saatten sonra Valve'in Half-Life 3 yapmamasının imkansız olduğunu düşünüyorum. Ki iyi bir haber vereyim, eğer bu oyun Half-Life 3 olursa VR'a çıkması neredeyse imkansız. Ne de olsa Half-Life 3 demek Gordon Freeman'ın hikayesinin devamı demek. Gordon Freeman gibi bir karakteri de bir VR oyununda kullanırlarsa VR teknolojisinin limitlerine takılır kalırlar. Valve de bunun farkındadır herhalde.

Yeni bir Half-Life oyunu yapıyorlar yani, zaten Valve'ın yeni oyunlar yapmaması imkansız. Adamlar Source 2 için yıllar ve milyon dolarlar harcadılar. Bu kadar uğraştıktan sonra Half-Life Alyx ile yetinecek halleri yok.
Bunun dışında ne yapsınlar işte, CS, Dota falan onlarla uğraşıyorlar.
Animeler ne zaman gerçek olursa half life 3 de o zaman gerçek olacak.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı