Valve tembel bir şirkettir

Tamam şimdi haklısın ama eskidendi şimdi Valve eğer herkesin dediği gibi Valorant ve Epic olmasaydı kış uykusuna devam edecekti bana Half-Life demeyin kalkışmayacağın bir işe kalkışmayakcaksın
Gerekirse paran olsun kalkışmayacaksın siz birinci olarak mod, kozmetik, kasa, silah, map yapan tayfa oldukça gabeden güncelemeyi çok beklersiniz.

1.Valve'ın Online oyunları güzel ve yeni çağları açmış olabilir mesela TF overtmatchın atası CS Valorant DotA'yı oynamadığım için bir şey söyliyemeceğim ama kaçımız Half-Life'ın hikayesini beğenmedi
Kaçımız portalın hikayesini beğenmedi yani Valve hikayeli oyunları güzel olan bir şirket Online oyun bakım ister ilgi ister ama hikayeli oyunu yaparsın bırakırsın belki devam etrirsin he diyosanız e Left 4 Dead 2 ne kardeşim derseniz CO-OP aynı portal 2'de olduğu gibi yani Valve'in kalan Online oyunlarını güncelemesi lazım ama benim bildiğim vaalve hikayeli oyun yapardı.

İşte bu yüzden tarihin en iyi oyun firması Blizzard Entertainment'tır.

Sana ancak gülüyorum. Burada bir şirketten bahsettiğinin farkında değilsin sanırım. Ama tabi oyun yapmayı çocuk oyuncağı zannederseniz böyle olur tabi. Bir oyun şirketinin aslında bir iş yeri olduğunun, insanların oraya sabahın köründe gidip mesai yaptıklarının farkında değilseniz eğer; bu konu hakkında da konuşamazsınız.

Sizin ne dediğiniz umrumda değil, Valve bu sektördeki en akıllı şirketlerin başında geliyor ve adamlar yaptıkları oyunların kaliteli olmasına diğer bütün oyun şirketlerinden çok dikkat ediyorlar.
Steam konusunda ise, cimri mi bilmem ama iyi hizmet sunduğu kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…