Valve TI11'i kutlamak adına ücretsiz pahalı eşyalar dağıtıyor!

Ravage

Decapat
Katılım
9 Nisan 2022
Mesajlar
44
Bugün itibarıyla Valve dünyaın en büyük e-spor turnuvalarından biri olan TI11'i kutlamak adına son yayınladığı mücadele biletinin çıkış tarihinden ocak ayına kadar 10 oyun oynamadığınız takdirde size "Swag bag" ısımlı içerisinde 1 aylık DotA Plus, birinci seviye mücadele bileti (eğer zaten aldıysanız 24 seviye yükseltme sağlaycaktır) ve en önemlisi ful paket aldığınızda mağazada erişilebilir olan size 34 dolara mal olacak herhangi bir gizemli eşya olan kahraman arcanası seçme hakkı sunuyor. Son dönemde DotA'nın oyuncu sayısının azalması bir yana, son mücadele biletlerinin aşırı pahalı olması ve Arcana'larında absürt seviyelerde ulaşılabılmesi nedeniyle kimse mücadele bileti almak istemiyordu. Valve bu yüzden "Swag bag" isimli bu jestiyle daha fazla oyuncuyu çekmek ve mevcut oyuncuları oyuna daha hevesli oynamasını sağlamayı planlıyor herhalde. Belkide son mücadele biletinin yeterince iyi satmamasından sonra Valve böyle karar almıştır kim bilir. Bu konuyu DotA'ya başlamak isteyen veya zaten oynayıp tekrar başlamaya bahane arayanlar için açtım. Buraya okuduysanız teşekkürler.
 
Moderator bey (hanım) nedense doğru yazdığım bazı cümleleri yanlış düzenlemiş.

Hayır, ama mücadele biletininden kazandıklarını üzerinden belli bir süre (yanlış hatırlamıyorsam TI12'den sonraydı) geçtikten sonra pazarlayabilirsin.

Kasmak zor Pass'i hocam. illa para bayıl diyor Valve.
 
Daha önce DotA oynamadığım için anlamadım. Oyunu oynarsak yüksek değerde eşyalar düşüyor değil mi?
 
Daha önce DotA oynamadığım için anlamadım. Oyunu oynarsak yüksek değerde eşyalar düşüyor değil mi?
Hayır. Aslında oyun oynayarak genelde nadir olmayan 10 kuruşluk dandik öğeler düşürebilirsin(oda nadiren). The İnternational'ı duymuşsundur herhalde (Dota 2 şampiyonası) her yıl farklı ülkelerde finalleri yapılır. Bu şampiyonayı "kutlamak" adına oyunculara 3 ücretsiz öğe içeren bir paket sunuyor Valve. Tek yapmanız gereken şuan oyuna girip Ocak ayı gelmeden 10 normal maç bitirmek ve paketdeki öğeleri seçmek. 3 öğenin toplam fiyatı yaklaşık 50 dolar civarında.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı