Valve'ın CS2 hile sistemi hakkında teoriler

Kesmez tekrar alman gerekiyor Midnight'ta orta segmentte ki iyi hilelerden nixware'ede bir bak derim lakin bunlar hep Config işler işte Config sağlam değilse neverlose bile fayda etmiyor.

Kesmez tekrar alman gerekiyor Midnight'ta orta segmentte ki iyi hilelerden nixware'ede bir bak derim lakin bunlar hep Config işler işte Config sağlam değilse neverlose bile fayda etmiyor.

Hocam genelde legit oynuyorum ancak durumu biliyorsunuz herkes ya rage ya semirage. Hem fiyatı uygun hem de semi-rage bir hile oldugu için midnight tercih ettim. Söylediğinize de bir bakarım. Config meselesi de çok saçma bence o kadar para veriyoruz sağlam rage Config için tekrar para veriyoruz keşke başından bulaşmasaydık

Hayır ben beceriksizim oynayamıyorum beceremiyorum oyun oynayamayacak kadar zekam yok demiyorda hile kullanıyorum diyorlar yapamıyorsan oynamayacaksın arkadaşım bu kadar basit sen beceriksizsin diye insanların oyun keyfinin içine etmeye hakkın yok ya kendinizi geliştirin ya da hiç oynamayın hile kullanıp ana bacı küfür yiyorsunuz yapmayın olm yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…