Valve'ın CS2 hile sistemi hakkında teoriler

Hocam hvh zevk veriyor mu cidden? Ben legit oynarken bile oyun çok sıkıcı olmuştu o yüzden senelerdir hilesiz oynarım.

Zevk için oynamayı bırakalı çok oldu hocam zevk için Valorant oynuyorum işin açığı kasa düşürüp satıyorum CS'den başka bir beklentim yok :)

Hile ismini vermeyeyim 30 euroluk hile var bilen bilir onunla oynayan ban yemiyor isterse rage oynasın TikTok'ta görüyorum.

O hile bana da geldi 30 euroluk adam 20 dakikada oyunu bitirdi.

Hile ismini vermeyeyim 30 euroluk hile var bilen bilir onunla oynayan ban yemiyor isterse rage oynasın TikTok'ta görüyorum.

O hile bana da geldi 30 euroluk adam 20 dakikada oyunu bitirdi.

Ben vereyim kısaltılmışını ''NL'' birde üstüne güzel bir config alıyorsun base den çıkartmıyorsun kimseyi :)

Ben vereyim kısaltılmışını "nl" bir de üstüne güzel bir Config alıyorsun baseden çıkartmıyorsun kimseyi :)

Bende aldım o hileyi ben emeğimle maçı 4-0 yapıyorum adam mola alıyor pat pat diye herkese vuruyor bende aldım karşışı açarsa bende acıom.

Onun dışında açmıom ben hileyi kendimi savunmak için aldım açarsam da fullemiyorum wallhack aimbot açıyorum.

@RonPel Kendini kandırıyorsun bunu yaparak. İyi oynayan temiz bir oyuncu karşına denk gelirse yediremeyip, onu hileci olarak damgalayıp öyle de hile açabilirsin. Burada bizi yemene gerek yok. Bu tip elemanlarla çok karşılaştım sırf hilesiz ezdim diye beni hileci olarak damgalayıp hile açan.

1766]@xen20173[/USER] kendini kandırıyorsun bunu yaparak. İyi oynayan temiz bir oyuncu karşına denk gelirse yediremeyip, onu hileci olarak damgalayıp öyle de hile açabilirsin. Burada bizi yemene gerek yok. Bu tip elemanlarla çok karşılaştım sırf hilesiz ezdim diye beni hileci olarak damgalayıp hile açan.

Dostum oynanıştan anlayabiliyorum hileyi merak etme. Senın maçına gelsem bile açmam.

CS:GO'dan CS2'ye geçilirken onu kullanan herkes ban yedi çok da güvenmeyin.

Hocam rage oynarsa her hile ban atarkı ondan kurtuluş yok ama CS2 de ban diye bir şey yok seçkin de 20 k yım kendi emeğimle oldum bunu adamlar mevlana açıyor beni vuruyor.

@RonPel Kendini kandırıyorsun bunu yaparak. İyi oynayan temiz bir oyuncu karşına denk gelirse yediremeyip, onu hileci olarak damgalayıp öyle de hile açabilirsin. Burada bizi yemene gerek yok. Bu tip elemanlarla çok karşılaştım sırf hilesiz ezdim diye beni hileci olarak damgalayıp hile açan.

Kral karşıma hile gelirse ne yapayım öyle oturup bekleyeyinmi bende açıyorum ki o adam hileyle maçı alamasın olay o. ben dediğim gibi hile açan olursa açarım.

Bu arada hile açmayı bende doğru bulmuyorum evet ama karşışı açıp senin emegini alıyorsa bende açarım bu maç benim hakkım ben zaten hilesiz vurabiliyorum.

Son düzenleme:
Kral karşıma hile gelirse ne yapayım? Öyle oturup bekleyeyim mi? Ben de açıyorum ki o adam hileyle maçı alamasın olay o ben dediğim gibi hile açan olursa açarım.

Yani bilemiyorum, hile yapmanın sınırı yok. Atıyorum adam söver, tilt olursun hile açarsın, 3-5 iyi peek yedin diye açarsın falan. Tutan yok yani seni, açmak için bahane çok. Her neyse, hilecilere karşı hile açmak doğru bir adaleti sağlama şekli değil bana göre yine de.

Kessinlikle her cümlene katılıyorum dostum. Bu oyun hilesiz oynanmaz yaklaşık 7 ay gibi bir süre bene legit takıldım 24K elo yaptım sonra bir maçta rage oynayan gelince abandım Nl'ye sonrası geldi tabii Full rage oynamaya başladım ve sonuç tam da dediğin gibi oldu karşıma sürekli rage oynayanlar geldi artık güzel güzel rage oynuyoruz kimin hilesi iyiyse kimin cfg'si iyiyse o kazanıyor :D
kesnilikle öyle. Oyun tamamen hilesi pahalı olanın kazandığı oyuna döndü.

Tekrar konu içi konu açmak istemem ancak hazır hileciler toplanmışken bir soru sorayım :D daha yeni ''midnight'' aldım bilen bilir. Lmarket adlı siteden key olarak aldım ve Papara hayalet kart tek kullanımlık kartla aldım. Hile süresi 1 ay. 1 ayın sonunda tekrar benden para kesme gibi bir durum olur mu? Yani hilenin süresi bittiğinde tekrar para keser mi benden otomatik yoksa sadece hile biter ve kullanmak için tekrar key mi almam gerekiyor?

Kesnilikle öyle. Oyun tamamen hilesi pahalı olanın kazandığı oyuna döndü.

Tekrar konu içi konu açmak istemem ancak hazır hileciler toplanmışken bir soru sorayım :D daha yeni "midnight" aldım bilen bilir. Lmarket adlı siteden key olarak aldım ve Papara hayalet kart tek kullanımlık kartla aldım. Hile süresi 1 ay. 1 ayın sonunda tekrar benden para kesme gibi bir durum olur mu? Yani hilenin süresi bittiğinde tekrar para keser mi benden otomatik yoksa sadece hile biter ve kullanmak için tekrar key mi almam gerekiyor?

Hocam para çekmiyor diye biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı