Valve'ın "CS2" saçmalığı

Makaleler
5
Daha fazla  
Oyun her ne kadar guzel grafiklere ve yeni rank sistemine sahip olsa da bence yaptiklari bir hata var. CS:GO Türkiye'de yogun bir kitle tarafindan oynaniyor ve bu yogun kitlenin cogunlugu dusuk bir sisteme sahip. Ben 5 yıldır 40FPS'ten bile zevk alabildigim bir oyunu bugün oynayamiyorum, cunku sistemim dusuk ve Prime alacak param yok. CS2'yi guncelleme olarak getirmeleri kullanicilarinin buyuk bir kismini kaybetmelerine yol acacak, cunku CS:GO dusuk sistemlerde de zor da olsa oynanan bir oyundu. Ayrica şu anda CS2 oynamak icin RTX3060'a falan ihtiyacimiz var, 300FPS'ten 110FPS'e dusenler var cunku. Tabii ki de bu ileride optimize edilebilir, ama yine oynayamayacagim.

Bence olmasi gereken CS:GO'yu kapatmamalari ve CS2 adinda yepyeni bir oyun gelistirmeleri. Tipki CS 1.5 ve CS 1.6 gibi. Hem ayni anda iki farkli oyundan para kazanabileceklerdi, hem de kitlesinin buyuk bir kismini kaybetmeyecekti.

Bence olmasi gereken CS:GO'yu kapatmamalari ve CS2 adinda yepyeni bir oyun gelistirmeleri.

Bu biraz şeye benziyor Windows Vista'dan beri geliştiren işletim sisteminin mantığına benziyor. Sizce yeni oyun yapmak kaç gün sürer ve bunun getirisi ne kadar iyi olur düşünmek lazım. Elde olanı değiştirmek daha kolaydır diye düşünüyorum.

Optimizasyonu 1.oyundan bile daha iyi olacak diyorlar hocam merak etmeyin 40 FPS alıyorsanız 30'a düşer maximum ki CS'nin böyle bir güncellemeye kesinlikle ihtiyacı vardı diye düşünüyorum.

Hocam CS:GO'nun Türkiye'de eskisi gibi kitlesi yok ve sadece CS2 haberine göre yeniden hype'landı herkes. Koskoca Valve sadece Türkiye için oyunun grafiklerini kısıp globaldeki oyuncuları göz ardı edecek değil. Ve iki oyun çıkarırlarsa aynı CS: S zamanındaki gibi CS serisi yine bir felakete sürüklenir.

Oyun yapımcıları daha oyuna Türkçe dilini eklemiyor bir de Türk oyuncuların oyunu oynayıp oynayamayacağını mı düşünecek?

@Beyaz Saray her sana zıt görüşlü yoruma emoji atacağına bir kaç cümle mesaj yaz çünkü böyle aşırı toksik oluyorsun engelleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…