Valve'ın "CS2" saçmalığı

1.5 ayda nasıl her şeyi açan bilgisayar alınıyor söyleyin alalım.

Birkaç sistem bıraktım sıfır almak takıntın varsa bunları tercih edersin ha yoksa ben giderim 1.5 aylık maaşımla 3070 Ti sistem bile toplarım ikinci elde bir de mesajımı tam okuduysan her şeyi ultrada 4K 100 FPS açacak demedim sadece açacak dedim CS oynarsın Full ayarlarda RDR2 oynarsın orta ayarlarda.

Dosya Ekleri

• 1693560307863.png
    1693560307863.png
    184,8 KB · Görüntüleme: 54
@Snowsat kardeşim, tek sıkıntı ve zorluk yaşayan siz misiniz? Herkesin kendine göre zorluğu ve sıkıntısı var. CS:GO Global ve sadece Türkiye'ye hitap eden oyun değil, oyunda daha Türkiye sunucusu bile yok. Adamlar bilgisayarları kasacak diye özelliklerden kısacak değil. Bir de gerçekten ben de merak ettim: 1.5 ay içerisinde nasıl adamakıllı sistem alınıyor? Her oyunu açan sistemler minimum 15-16 bin TL'den başlıyor ve bir asgari ücretli çalışan bu sistemi almak istiyorsa üstüne 4 bin TL borçlanması gerekiyor.

Sizin isteğinize göre yaparsalar kaos çıkar herkes CS2 için skin ve kasa bekletti o kasalar skinler CS:GO'da kalır oyuncu kaybeder paran yoksa çalışıp alabilirsin mesela nasıl fikir? 1.5 ay direnip ortalama bir her oyunu açacak bilgisayar alabilirsin Valve her kişiye özel CS:GO açıcaksa artık vay halimize.
"paran yoksa calisip alabilirsin" demesi kolay. Gerci siz de calisip aldiginiz icin biliyorsunuzdur durumu. Kac yasindasiniz bilmiyorum ama Turkiye'de rezil bir is durumu var, 2 hafta boyunca kopek gibi is arasan da bulamiyorsun. 1.5 ayda tarlada kopek gibi calisirsan alirsin ancak, hatta alamazsin bile.

Prime varsa ve rekabetçi rank'ın açılmışsa girebiliyorsun.
Var var hocam 1400 saatim falan var sadece rankım silindi bir aydır oynamıyorum o yüzden. Peki rekabetçi girilebiliyor mu ? Rank sistemide açıldımı ?

Oyun her ne kadar guzel grafiklere ve yeni rank sistemine sahip olsa da bence yaptiklari bir hata var. CS:GO Türkiye'de yogun bir kitle tarafindan oynaniyor ve bu yogun kitlenin cogunlugu dusuk bir sisteme sahip. Ben 5 yıldır 40FPS'ten bile zevk alabildigim bir oyunu bugün oynayamiyorum, cunku sistemim dusuk ve Prime alacak param yok. CS2'yi guncelleme olarak getirmeleri kullanicilarinin buyuk bir kismini kaybetmelerine yol acacak, cunku CS:GO dusuk sistemlerde de zor da olsa oynanan bir oyundu. Ayrica şu anda CS2 oynamak icin RTX3060'a falan ihtiyacimiz var, 300FPS'ten 110FPS'e dusenler var cunku. Tabii ki de bu ileride optimize edilebilir, ama yine oynayamayacagim.

Bence olmasi gereken CS:GO'yu kapatmamalari ve CS2 adinda yepyeni bir oyun gelistirmeleri. Tipki CS 1.5 ve CS 1.6 gibi. Hem ayni anda iki farkli oyundan para kazanabileceklerdi, hem de kitlesinin buyuk bir kismini kaybetmeyecekti.

Hocam siz FPS takıntılı birisiyseniz üzülmenize gerek yok. Zaten soruce2 güçlü bir oyun motoru. 40 FPS almaya devam edebilirsiniz.

Oyun daha çıkmadı bile ayrıca beta sürümünde optimizasyonun kötü olması normal.

Oyun her ne kadar guzel grafiklere ve yeni rank sistemine sahip olsa da bence yaptiklari bir hata var. CS:GO Türkiye'de yogun bir kitle tarafindan oynaniyor ve bu yogun kitlenin cogunlugu dusuk bir sisteme sahip. Ben 5 yıldır 40FPS'ten bile zevk alabildigim bir oyunu bugün oynayamiyorum, cunku sistemim dusuk ve Prime alacak param yok. CS2'yi guncelleme olarak getirmeleri kullanicilarinin buyuk bir kismini kaybetmelerine yol acacak, cunku CS:GO dusuk sistemlerde de zor da olsa oynanan bir oyundu. Ayrica şu anda CS2 oynamak icin RTX3060'a falan ihtiyacimiz var, 300FPS'ten 110FPS'e dusenler var cunku. Tabii ki de bu ileride optimize edilebilir, ama yine oynayamayacagim.

Bence olmasi gereken CS:GO'yu kapatmamalari ve CS2 adinda yepyeni bir oyun gelistirmeleri. Tipki CS 1.5 ve CS 1.6 gibi. Hem ayni anda iki farkli oyundan para kazanabileceklerdi, hem de kitlesinin buyuk bir kismini kaybetmeyecekti.
Dünyadaki herkes senin gibi veya bizim gibi fakir değil. GabeN sırf sen oynayamıyorsun diye ayrı oyun mu çıkaracak? Zaten CS2 ayrı oyun o başka mesele fakat dünyada bu oyunu oynayan milyonlarca insan varken sırf birkaç kişinin bilgisayarı düşük diye CS2 gömmek deliliktir.

Birkaç sistem bıraktım sıfır almak takıntın varsa bunları tercih edersin ha yoksa ben giderim 1.5 aylık maaşımla 3070 Ti sistem bile toplarım ikinci elde bir de mesajımı tam okuduysan her şeyi ultrada 4K 100 FPS açacak demedim sadece açacak dedim CS oynarsın Full ayarlarda RDR2 oynarsın orta ayarlarda.

1.5 ay yemeden içmeden belki kira da var faturalar yani sokakta yatarak çalışıp bilgisayar alabiliriz doğru.

Arkadaşlar ben cs go da 60 fps civarı oynuyordum cs 2 deneyeyim dedim 10 15 fps ve görüntü csgo ya göre berbat. Betadan sonra sizce düzelir mi bu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı