Valve'ın "CS2" saçmalığı

CS'nin Türkiye'de kitlesi yok. Brezilya, Türkiye, Kore gibi ülkeler 2010'larda yaşanan MMOFPS furyasında Point Blank, Wolfteam gibi oyunlara dağılmıştı. Ardından bu oyunlar çökünce geri geldiler. Şu anda da Valorant'a geçtiler ve bunu oynuyorlar. Yukarıda bahsettiğim gibi bazı ülkelerde(Türkiye'de dahil) R6, CS gibi klasik silah tabanlı oyunlar yerine MMOFPS tipi oyunlar ve ya yetenek tabanlı FPS oyunları tutuluyor.

Ayrıca tüm CS Communitysi tarafından nefret edilen, oyunda overpeek atan, info vermeyen, takımı toxicleyen, ez spamlayan ve ya bir kaç raunt kaybedildiğinde ff spamlayan, utilityden habersiz iğrenç bir topluluğu hiç umursayacaklarını sanmıyorum.
 
CS:GO'da iken Dust 2'de 400 FPS kadar çıkabildiğim oyunda bu sefer kaç FPS alacağım acaba? (Birazdan CS2'yi deneyimleyeceğim.)
 
@parakeet Ölüm maçına bir girdim baktım 90-110 FPS arasında geziyor. Şu an kapalı beta olduğu için düşük olması normaldir diye düşünüyorum. Eskiden 150-200 alırdım. Vuruş hissiyatı aşırı güzel olmuş. Oyun içi ayarlarım bozulmuş bu kadar. (120Hz laptopta yırtılma belli oluyor)
 
İnşallah düzelir sizinki yine oynanır durumda bende 10 fps oyun cs go da 60 oynuyordum.
 
CS:GO'da 250-300 alıyordum şimdi 120 anca
Bu arada CS 2'yi ben hiç sevmedim ve yeni Inferno çok kötü olmuş harbiden CS:GO'yu kaldırmamaları lazım.
 
Hocam resmen benim sorunumu anlatmışsın aynen öyle gücüm yeterse iyi sistem alacağım lakin o zamana kadar CS2 nasıl oynarım Allah bilir CS:GO 60-50 FPS akıcı oynarken CS2 de bırakın 50'yi 60'i doğru dürüst FPS alamıyorum sürekli bir düşüş yaşanıyor oyuna girince Allah sabır versin oynanmayacak düzeye geliyor FPS'de kopmalar yaşanıyor.

İnşallah düzelir sizinki yine oynanır durumda bende 10 FPS oyun CS:GO'da 60 oynuyordum.
Bende aynı sizin durumunuzdayım hocam yeni sistem almaya gücüm yeterse alıp kurtulacağım ama gücüm yetene kadar sanırım CS2 oynamıcam.

CS:GO'da 250-300 alıyordum şimdi 120 anca
Bu arada CS 2'yi ben hiç sevmedim ve yeni Inferno çok kötü olmuş harbiden CS:GO'yu kaldırmamaları lazım.
Hocam adamakıllı bir açıklama yaparlarsa bir plan yaparlarsa Online'de kaybetmez çünkü sistemi kötü olanlar şu an oynayamıyor benim gibi, eğer bu durum CS2 tam sürüm çıktığındada bu sorun devam ederse Online kaybetmemeleri için şu anki CS:GO ve CS2 beta gibi hangisine gireceksiniz seçeneğini kaldırmazlar umarım, umarım CS2 tam sürüm çıktığında düzelir bu FPS sorunu çünkü kötü sistemi geçtim iyi sistemlerde bile anlık FPS düşüşü oluyormuş.
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…