TahaCanYuksek

Decapat
Daha fazla  
Oyunum orijinal, unofficial Patch'i de yükledim fakat Türkçe yamayı oyun klasörüne atıyorum yüklenmiyor, fakat Türkçe yama dosyalarını oyun dosyalarına atarken 8600 küsur dosya değiştiriliyor yazıyor fakat "dosyaları değiştirme için onay geldiğinde 8300 küsur dosya değiştiriliyor" diye yazıyor. Unofficial Patch'i yüklerken patch extras diye 2 tane tiklenecek yer vardı onlara tıkladım daha iyi grafik falan sunuyormuş. Oyun bu iki şey yüzünden Türkçe olmamış olabilir bunun dışında çalışmaması için hiçbir sebep yok. Yardımlarınızı bekliyorum.

Hocam dosyaları attıktan sonra "vampire_oyna" kısayoluna basıyorum ama failed to find Steam hatası veriyor, söylemeyi unutmuşum konuyu açmadan ve tekrar denemeden önce de bu hata geliyordu.

Hocam dosyaları attıktan sonra "vampire_oyna" kısayoluna basıyorum ama failed to find Steam hatası veriyor, söylemeyi unutmuşum konuyu açmadan ve tekrar denemeden önce de bu hata geliyordu.

Vampire the Masquerade: Bloodlines %100 Türkçe Yama dosya doğrulaması yapıp, Türkçe yamayı kaldırın. Bu attığım link üzerinden Türkçe yama dener misin? Birçok insan buradan yapmış.

@Onur Kaan Arslan hocam cevabı attım görmediyseniz bir de etiketleyeyim.

Son düzenleme:
Oyun orijinal midir ?

Orijinal evet. Dosyaları da doğrulayıp yapmıştım ona rağmen bu hatayı verdi.
Dener misin?

@Onur Kaan Arslan, path kısmında yeni bir şey açmak yerine direkt göz at kısmına tıklayarak yaptım ve denedim oldu, fakat ş harfi gibi harflerde soru işareti İşareti falan var yani o harfler gözükmüyor. onun dışında bütün sorun çözdüldü çok sağ olasın hocam adamsın. O probleminde çözümü varsa bekliyorum.

Hocam şimdi baktım 2 sorun daha var, ilki oyunu tabii ki vampire_oyna kısayolundan açıyorum fakat Steam'de oyunu oynuyor olarak göstermiyor, bir de oyun 1080p olarak açılıyordu o bozuldu ama muhtemelen halledilir. Biliyorsan bu iki sorununda çözümünü söylersen tam olur.

Eyvallah bro. Pencere oluyorsa ALT tuşuna basarak ENTER'a bas çözülür. Yama sorun yaratıyor olabilir. Onun hakkında fikrim yok

Eyvallah bro. Pencere oluyorsa alt tuşuna basarak Enter'a bas çözülür. Yama sorun yaratıyor olabilir. Onun hakkında fikrim yok.

Hocam 1080 sorunu ve oyunun Steam'de çalışmıyor mu gözükmesi bu var bunlara bilginiz yoksa internette daha derin bakacağım 1080 önemli değil de oyunun çalışmıyor gözükmesi bayağı sıkıntı. Dediğiniz şey neyle alakalı anlamadım bu arada.

Oyun direkt mi açılmıyor ? Onu bilemedim. Ben pencere modunda açıyor vs sandım. Araştır istersen hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…