Oyun direkt mi açılmıyor? Onu bilemedim. Ben pencere modunda açıyor vs sandım. Araştır istersen hocam.

Vampire_oyna dosyasından oyunu başlattığımda oyun Türkçe şekilde başlıyor fakat Steam'de oynanış süresine etki etmiyor yani Steam'de oyunu oynuyor gözükmüyorum, bir de 1080p olmuyor sorunlar bunlar. Gerisine kendim bakacağım sağ olun.

Bu arada küfür etmezseniz eğer bir sorunum daha var Half-Life Decay isimli genişletme paketiyle ilgili konuyu bırakıyorum, biliyorsanız küfür etmeden yardımınızı bekliyorum, bilmiyorsanız içinizden söverek bilmiyorum diyebilirsiniz. :D

Açtığım konu kaldırılmış galiba neyse sizi de zaten daha uğraştırmayayım sağ olun her şey için. :)

Vampire_oyna dosyasından oyunu başlattığımda oyun Türkçe şekilde başlıyor fakat Steam'de oynanış süresine etki etmiyor yani Steam'de oyunu oynuyor gözükmüyorum, bir de 1080p olmuyor sorunlar bunlar. Gerisine kendim bakacağım sağ olun.

Bu arada küfür etmezseniz eğer bir sorunum daha var Half-Life Decay isimli genişletme paketiyle ilgili konuyu bırakıyorum, biliyorsanız küfür etmeden yardımınızı bekliyorum, bilmiyorsanız içinizden söverek bilmiyorum diyebilirsiniz. :D
Yok hocam estağfurullah,sövmedim iç dış hiçbir şekilde ama ben half life oynamadım adam akıllı. 10 dakikam yoktur. Onun için yeni konu açsan daha iyi :D Böyle görünmez hatalar,farketmezler yani başlıktan :D

Yok hocam estağfurullah, sövmedim iç dış hiçbir şekilde ama ben Half-Life oynamadım adamakıllı. 10 dakikam yoktur. Onun için yeni konu açsan daha iyi :D böyle görünmez hatalar, fark etmezler yani başlıktan :D

Konu açmıştım zaten yine linkin atacaktımda galiba onaylanma kısmında kabul edilmemiş galiba neyse iyi günler hocam. :)

Açtığım konu kaldırılmış galiba neyse sizi de zaten daha uğraştırmayayım sağ olun her şey için. :)

Nasıl hallettin baskan.

Nasıl hallettin baskan.

Kral net olarak hatırladığım tek şey o vampire_oyna kısayolundan oyuna girmemek. Onun yerine diğer bütün her şeyi normal olarak yapıp, oyuna da Steam'de sağ tıklayıp özellikler dedikten sonra genel kısmında başlatma seçeneklerine "-game unofficial_patch" kodunu yapıştıracaksın. Böylece Steam'ın verdiği kısayoldan veya Steam'den başlatsan bile, yani Steam'ın saat sayması olayını bu şekilde çözüp o vampire_oyna kısayolunu hiç kullanmadan saati de sayarak oynayabiliyorsun. Bahsettiğim kodu kaç ay önce bitirip sildiğim kısımdan aldım. Çalışmazsa araştırarak çözebilirsin. Tırnak işaretlerini almadan kodu kopyala bu arada.

Kral net olarak hatırladığım tek şey o vampire_oyna kısayolundan oyuna girmemek. Onun yerine diğer bütün her şeyi normal olarak yapıp, oyuna da Steam'de sağ tıklayıp özellikler dedikten sonra genel kısmında başlatma seçeneklerine "-game unofficial_patch" kodunu yapıştıracaksın. Böylece Steam'ın verdiği kısayoldan veya Steam'den başlatsan bile, yani Steam'ın saat sayması olayını bu şekilde çözüp o vampire_oyna kısayolunu hiç kullanmadan saati de sayarak oynayabiliyorsun. Bahsettiğim kodu kaç ay önce bitirip sildiğim kısımdan aldım. Çalışmazsa araştırarak çözebilirsin. Tırnak işaretlerini almadan kodu kopyala bu arada.

Üstat uzun uzun anlattığın için teşekkür ederim, sorunu çözmüştüm dün gece, oyundaki en sevdiğin vampir klanı neydi bu arada.

Üstat uzun uzun anlattığın için teşekkür ederim, sorunu çözmüştüm dün gece, oyundaki en sevdiğin vampir klanı neydi bu arada.

Oyunu oynamadan önce spoiler değil ama videolardan duymuştum. Malkavian ve nosferatu ilk oynayışta seçmeyin diye söylemişlerdi. Bende diğerlerine bakarken gördümki gangrel klanı böyle hayvanlarla iç içe kurt falan. Esprisine işte türklükle bağdaştırdım seçtim falan. Bir de şöyle bir şey oldu. Ben oyundaki yetenekleri kullanmayı oyunun yarısında öğrendim gibi bir şey, oyunda kan ile yetenek kullanıyorsunuz. Ben bunu oyunun çok sonralarında fark ettim dediğim gibi. Ona rağmen çok eğlenmiştim yani oyunda. 46 saat sürmüş benim oyun, bütün yan görevleri falan da yaptığım halde tabii ki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı