Merhaba, Valorant'ı açtığımda Van 9003 hatası veriyor. Bu hata sistem TPM 2.0 desteklemediği içinmiş. İnternetten baktığımda bunu BIOS'tan Boot Security Support ayarını açtıktan sonra düzeltebileceğim yazıyordu. Yapıyorum fakat bu ayarı açınca boot, Pioneer diye bir şeyin üzerine kuruluyor ve düzelmiyor. Böyle olunca BIOS'tan çıkamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba, Valorant'ı açtığımda Van 9003 hatası veriyor. Bu hata sistem TPM 2.0 desteklemediği içinmiş. İnternetten baktığımda bunu BIOS'tan boot Security Support ayarını açtıktan sonra düzeltebileceğim yazıyordu. Yapıyorum fakat bu ayarı açınca boot, Pioneer diye bir şeyin üzerine kuruluyor ve düzelmiyor. Böyle olunca BIOS'tan çıkamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Dün başıma gelen olaydan sonra belki benim yaptığım hatayı yapanlar vardır diye yazıyorum. Format atarken MBR olarak atmışım. Saatlerce Secure Boot açmaya çalıştım. Gece 1 de başladığım uğraşın sonucunu sabah 5'te buldum. İşlem aslında çok basit. İlk önce sistemin MBR mi GPT mi olduğunu...