Van 9003 hatası BIOS'tan çözülemiyor

dustumhan_06

Yoctopat
Katılım
7 Nisan 2025
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, Valorant'ı açtığımda Van 9003 hatası veriyor. Bu hata sistem TPM 2.0 desteklemediği içinmiş. İnternetten baktığımda bunu BIOS'tan Boot Security Support ayarını açtıktan sonra düzeltebileceğim yazıyordu. Yapıyorum fakat bu ayarı açınca boot, Pioneer diye bir şeyin üzerine kuruluyor ve düzelmiyor. Böyle olunca BIOS'tan çıkamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Valorant'ı açtığımda Van 9003 hatası veriyor. Bu hata sistem TPM 2.0 desteklemediği içinmiş. İnternetten baktığımda bunu BIOS'tan boot Security Support ayarını açtıktan sonra düzeltebileceğim yazıyordu. Yapıyorum fakat bu ayarı açınca boot, Pioneer diye bir şeyin üzerine kuruluyor ve düzelmiyor. Böyle olunca BIOS'tan çıkamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Windows arama çubuğuna msinfo32 yazıp ekran görüntüsü yolla.
 
Desktop Screenshot 2025.04.08 - 21.01.13.44.png
 
Hocam maalesef şu an silinmemesi gereken çok dosya var temiz kurulum yapamam. Başka bir yolu yok mu?

Bazı yöntemler var ama veri kaybı yaşama ihtimaliniz var. En iyisi dosyalarınızı yedekleyip USB ile temiz kurulum yapmak olur.

Hocam maalesef şu an silinmemesi gereken çok dosya var temiz kurulum yapamam. Başka bir yolu yok mu?
Uygulamak isterseniz burada rehber mevcut.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı