Vandal için skin önerisi

Herusthelord

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle Kaos, Yağmacı ve İyon vandal'a sahibim. Mağazamda Asil Vandal var çok kararsızım alıp almamak arasında. Kuronami. Anomali, Felaketin Kalbi falan çok seviyorum ama asil de alınabilr ama tercih etmem diğerlerine göre. Alınır mı?

Öncelikle kaos, yağmacı ve iyon Vandal'a sahibim. Mağazamda Asil Vandal var çok kararsızım alıp almamak arasında. Kuronami. Anomali, Felaketin Kalbi falan çok seviyorum ama asil de alınabilr ama tercih etmem diğerlerine göre. Alınır mı?

Asil alma bence bir süre sonra sıkıyor tabii kişisine göre değişir, ama kuronamı cok ıyı bence.

Asil çok güzel bir skin bende var ama yıldız belası düşünebilirsin.

Kimse sevmedi ama bence cyrax Vandal'in hissiyatı çok iyi. Tavsiyem o veya evori beklemen olur.

Ya seviyorum ancak zaten ara sıra arkadaştan kullandığım bir skin. Yeni Vandal'ı alınca yüzüne bakmam muhteremin gibi geliyor.
Yeni vandal hangisi? cyraxsa bence alma çok sıkıcı ve overrated bi skin bence, yitik oynaması çok zevkli hiç sıkmıyorda. Zevkine bağlı ama asil vandal diğer vandallardan sonra çok hoş geliyor bana. (İyon, Y belası, Yitik, Asil ve Köken vandalım var.)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı