Argos99 Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 392 Çözümler 2 Yer Ev 9 Mayıs 2021 #1 Oyunu oynuyorum, maç bitiyor, lobiye giderken bu hatayla karşılaşıyorum ve her seferinde bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyor. Hizmetlerden ayarları yaptım. Vanguard'ı silip yükledim, hiçbir türlü düzelmedi sorun. Bugün oldu.
Oyunu oynuyorum, maç bitiyor, lobiye giderken bu hatayla karşılaşıyorum ve her seferinde bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyor. Hizmetlerden ayarları yaptım. Vanguard'ı silip yükledim, hiçbir türlü düzelmedi sorun. Bugün oldu.
Çözüm Argos99 9 Mayıs 2021 sonbükücü dedi: Antivirus yazılımı kullanıyorsanız istisnalara alınız. Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile ilgili bir güncelleme yaptım düzeldi.
sonbükücü dedi: Antivirus yazılımı kullanıyorsanız istisnalara alınız. Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile ilgili bir güncelleme yaptım düzeldi.
S sonbükücü Femtopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 22 9 Mayıs 2021 #2 Antivirus yazılımı kullanıyorsanız istisnalara alınız Artı 0 Eksi
KS KS Argos99 Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 392 Çözümler 2 Yer Ev 9 Mayıs 2021 #3 sonbükücü dedi: Antivirus yazılımı kullanıyorsanız istisnalara alınız. Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile ilgili bir güncelleme yaptım düzeldi. Artı 0 Eksi Çözüm
sonbükücü dedi: Antivirus yazılımı kullanıyorsanız istisnalara alınız. Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile ilgili bir güncelleme yaptım düzeldi.