Dün 22.00'dan beri bu hatayı alıyorum. Her türlü şeyi denedim. Valorant Vanguard'ı ve Valorant'ı yeniden indirdim fakat bir sonuca ulaşamadım. Riot'a ticket attım geri dönmesini bekliyorum, onlar geri dönene kadar yardım edebilirseniz sevinirim. Bu Riot tahmini olarak ne zaman bana geri döner, hiç ticket atan var mı aranızda?
Bu komutları çalıştırın. Eğer “değer güvenli önyükleme ilkesi tarafından korunuyor ve değiştirilemez veya silinemez” bu şekilde bir hata alırsan BIOS içerisinde güvenli önyüklemeyi kapatman gerekir.
Daha sonrasında bunu denedim fakat bu da işe yaramadı.
Arkadaşlar Windows güncelleştirmelerine baktım 21H1 güncelleştirmesi yapmış sorunun yaşandığı gün bende sildim o güncelleştirmeyi bilgisayarımı yeniden başlattım düzeldi Windows güncelleştirmelerinizi kontrol edin.
@Glarious0@lord haci Windows güncelleştirmelerinizi silin bir de öyle deneyin benim sorunum öyle çözüldü.
Dün 22.00'dan beri bu hatayı alıyorum. Her türlü şeyi denedim. Valorant Vanguard'ı ve Valorant'ı yeniden indirdim fakat bir sonuca ulaşamadım. Riot'a ticket attım geri dönmesini bekliyorum, onlar geri dönene kadar yardım edebilirseniz sevinirim. Bu Riot tahmini olarak ne zaman bana geri döner, hiç ticket atan var mı aranızda? Eki Görüntüle 1216707
bu komutları çalıştırın. Eğer “Değer Güvenli Önyükleme ilkesi tarafından korunuyor ve değiştirilemez veya silinemez” bu şekilde bir hata alırsan BIOS içerisinde güvenli önyüklemeyi kapatman gerekir.