Vanguard güvenilir mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
@ThePentium Anladın mı şimdi Pentium?

Ring 0 da çalışan bir uygulamaya güvenmemekte haklıyım bence. Herhangi bir Windows açığında tüm bilgiler puf olabilir. O yüzden güvenmiyorum.

Hocam milyonlarca kişi dahil bende oynuyorum oyunu Riot gibi firmanın yaptığı bir uygulamaya güvenmemek çok saçma açıkçası çoğu Online oyunda bu tür hile engelleyici programlar var.

Çok haklısınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam eğer bir sorunu olsa milyonlarca kişi sorun yaşardı.

Arkadaşın bilgisayar içindeki bilgilere bağlı. Yani ben daha Windows güvenlik duvarını bile kapatıyorum, hiçbir virüs programı kullanmıyorum çünkü hiçbir şey yok ama zaten isteseler erişemeyecekleri bir şey yok.

Son düzenleyen: Moderatör:

Maksimum önemli bilgi fotoğraflar onun da yedeği var.

Ritonun neden sizin bilgilerinize ihtiyacı olsunki.

Yanlış anladınız Riot'un bilgileri çalması değil ki olay. Ring 0 katmanında, Windows açığı yüzünden bilgiler puf olabilir. Ama bunu göze alarak indiriyorum şu an.

Yanlış anladınız Riot'un bilgileri çalması değil ki olay. Ring 0 katmanında, Windows açığı yüzünden bilgiler puf olabilir. Ama bunu göze alarak indiriyorum şu an.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…