Vanguard güvenilir mi?

Hocam ben arkadaşın gazıyla DEVOUR indirdim 1 haftadır masaüstün de duruyor yeni sildim herhangi bir tehlike olmuş mudur? bilgisayarı taramama gerek var mı?

Hocam ben arkadaşın gazıyla Devour indirdim 1 haftadır masaüstün de duruyor yeni sildim herhangi bir tehlike olmuş mudur? Bilgisayarı taramama gerek var mı?

Herhangi bir mağaza üzerinden mi indirdin yoksa korsan olarakmı, biraz daha detay verebilir misin?

Hocam çoktan sildim. Şimdi Kaspersky ve Malw taratıyorum tam tarama ile.
bana kalırsa paran yetmiyorsa, ve korsan indireceksen, "qBittorrent" + güzel bir vpn ile kendi kütüphanesinden indirebiliyorsun diye biliyorum, tarayıcı üzerinden indirdiğin zaman ne indirdiğini veya nereden indirdiğini tam olarak bilmiyorsun, ama "qBittorrent" ile açık kaynaklı bir program olduğu için program virüs bulaştırmaz ek olarak kendi kütüphanesinden çektiği oyun daha güvenilir olmakta.

Anladım hocam teşekkürler.

Doğru söylemiş. İçinde 150 tane trojan var. Özel bilgilerini alacaklar arkadaşının. Şaka bir yana virüs falan yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…