Vanguard güvenilir mi?

The10thDoctor

Hectopat
Katılım
7 Nisan 2021
Mesajlar
3.686
Çözümler
18
Yer
TARDIS
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 NH.QFLEY.004
Intel Core I5-12500H
Kingston DDR4 3200 MHz 16 GB RAM
RTX 3050Ti
Samsung 512 GB M.2 SSD
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Time Lord
Merhaba.

Ben ve arkadaşım oyun eksikliğinden artık bunalmış durumdayız. Ben Valorant oynuyorum ben de kendisine indirmesini söyledim. Fakat kendisi Vanguard'ın güvenilir olmadığını söylüyor. Ona rica etsem biraz akıl verebilir misiniz?

Arkadaş: @ThePentium
 
Vanguard Riot Games'in değil mi zaten? Ben indirdim sorun çıkmadı. Kendisine iletirsiniz sorun çıkmadığını. Ama bazen Valorant açılmayabiliyor o zaman silip tekrar yükleyebilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ring 0 da çalışan bir uygulamaya güvenmemekte haklıyım bence. Herhangi bir Windows açığında tüm bilgiler puf olabilir. O yüzden güvenmiyorum.
Abi bana güvenmiyorsun? Bari Technopat'a güven be adam.
 
Böyle konular görünce acayip şaşırıyorum yahu. Arkadaşlar siz nasıl bilgisayar kullanıyorsunuz, bu kadar şeyden korkarken? En rezil şekilde kullanırım bilgisayarı. Anti virüs programım hiçbir zaman olmaz. Tabii saçma sapan sitelerden de bir şeyler indirmem ancak her siteye de girerim. İndirmem gereken bir şey varsa indiririm. Hayatım boyunca hiç virüs sıkıntısı çekmedim. Bu kadar stres ve korku altında insan rahat rahat bilgisayar kullanamaz yav, yapmayın.
 

Geri
Yukarı