Vanguard güvenilir mi?

• Konuyu başlatan realoki
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 248

realoki

Yoctopat
Daha fazla  
Epic Games'ten League of Legends indireceğim ama baktığım videolarda veri depoladığı, ekran görüntüsü depoladığına dair şeyler izlemiştim eskiden. Ve bazen mavi ekran sorunu da çıkarıyormuş, bu doğru mu? Şimdiden teşekkürler.

Oynamak istiyorsanız Riot Vanguard'ı zorunlu kılıyor hilecilere karşı ama ben şahsen Valorant'ta hilecileri görmeye devam ediyorum yani Vanguard gereksiz. Ama güvenilir herkes kullanıyor çünkü

Çinli bir firma hile olmaması namına bunları yapıyor. Çoğu şirket veri satışı yapıyor da üstelik. Özeti bu, Vanguard almasa da başka şirketler alıyor. Güvenilir değil ama sıkıntı olmaz.

Teşekkürler peki mavi ekran sorunu doğru mudur geçen bir tanıdığımda da indirdiği anda bu sorun olmuş bilgisayarı yeni olmasına rağmen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videoyu izle öyle karar ver.

Forumda en sevmediğim şey bilmeyen adamın konuşması "her program yapıyor ya" diyenlere sorarım kaç program çekirdek seviyesinde?

Teşekkürler peki mavi ekran sorunu doğru mudur geçen bir tanıdığımda da indirdiği anda bu sorun olmuş bilgisayarı yeni olmasına rağmen.

Donanımsal veya yazılımsal bir sorundur o genellikle ekran kartı yazılımı sıkıntı çıkarabiliyor ama bunun sizde çıkacak diye bir anlamı yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı