Vanguard güvenli mi?

Omer_N

Yoctopat
Daha fazla  
Merhabalar. Valorant'ı beta sürecinden 2022 yılına kadar oynamıştım. Fakat Vanguard olaylarından sonra bırakmaya karar verdim. Fakat şimdi yine dönmek istiyorum. Vanguard ile alakalı bir gelişme var mı? Yoksa hala durumlar aynı mı? Eğer hala aynı ise ne yapabilirim? Arada kaldım gerçekten yardım ederseniz sevinirim.

Hala aynı hocam konu veri ihlali ise ancak bu ülkede e-Devlet verileri bile sızdırıldığı için ben veri ihlalini çok dert etmiyorum, sizde bence artık etmemelisiniz. Malum yeni telefon alıyoruz kurulum ekranını geçmek için her türlü bilgimize erişim izni istiyor.

Öte yanda hile engelleme konusunda ile halen VAC'a göre yüz kat daha iyi çalışıyor.

Tek sorunu Vanguard olsa sorun olmaz oyna derdim de hem kitle hem rütbe sistemi hem de o kadar yüksek önceliğe rağmen hile açıkları yüzünden beş para etmez oyun.

Çok sorun olacağını düşünmüyorum bütün bilgiler zaten birilerinde geziyor fazla takmamak lazım.

Hala aynı hocam konu veri ihlali ise ancak bu ülkede e-Devlet verileri bile sızdırıldığı için ben veri ihlalini çok dert etmiyorum, sizde bence artık etmemelisiniz. Malum yeni telefon alıyoruz kurulum ekranını geçmek için her türlü bilgimize erişim izni istiyor.

Öte yanda hile engelleme konusunda ile halen VAC'a göre yüz kat daha iyi çalışıyor.
Yani bu ülke böyle hocam. Yapılacak pek bir şey yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı