Vanguard güvenli mi?

Kral_ama

Centipat
Yer
Adana
Daha fazla  
Hmm, biraz düşündürdü Valorant, Vanguard güvenli mi?

Pek değil gibi görünüyor ama bu devirde banka uygulamaları bile hacklenebiliyor şaşırmadım

Eki Görüntüle 2394398
Sesli sohbetler dinleniyor olayı biraz sallama öyle bir şey yok. Maç ardından önceki maçın ses kaydına Riot bile ulaşamıyordur.

Çoğu anti cheat yazılımı ekran görüntüsü alır ve bu ekran görüntüsünü hile tespiti için kullanırlar Vanguard'ı diğerlerinden ayıran özellik bunu Vanguard'ın açık olduğu her zaman yapması yani masaüstündede yapıyor

Riot Games ekran görüntülerinin yapay zekayla incelendiğini LoL ve Valorant dışındaki ekran görüntülerinin incelenmediğini 14 gün sonra da bu görüntülerini sildiklerini söylediler.

Valorant ve LoL'ün günlük 30 milyon oyuncusu olduğunu ve Vanguard'ın her 1 dakikada bir ekran görüntüsü alıp incelediğini varsayarsanız oldukça maliyetli olcağından bence gayet gerçeki bir cevap.

Verileri belki satıyorlardır paranın alamayacağı şey yok. Kimsye güvenemezsin.

Eki Görüntüle 2394398
İşletim sistemi üzerinde "3. parti yazılım tanıma" adı altında karnel seviyesinde çalışan bir yazılım kesinlikle kabul edilemez. Örnek vericek olursak hile açılmaya en müsait oyunlardan birisi Minecraft. Minecraft gibi yazılımı çok esnek olan bir oyunda bile bazı sunucular birkaç eklenti ile hilelerin %99 önüne geçebiliyor. Açık kaynak olmayan bir oyunda hilelerin önüne geçmek için karnel seviyesinde yazılım çalıştırıp üstelik hile yi tespit edememek bana hiç mantıklı gelmiyor.

Minecraft'ın Valorant'a göre ne kadar basit yapılı bir oyun olduğunun farkındasınızdır umarım. Vanguard'ı savunmuyorum ancak "Minecraft" örneği oldukça saçma.

Minecraft'ın Valorant'a göre ne kadar basit yapılı bir oyunun farkındasınızdır umarım. Vanguard'ı savunmuyorum ancak "Minecraft" örneği oldukça saçma.
Kurduğunuz cümlede bir mantık hatası var. Tekrar düşünüp yorum yapmanızı öneririm.

Çekirdek seviyesinde erişimi var bilgisayara bu doğru. Ki bu da bilgisayarda erişemediği bir yer yok demektir. Ama artık oyunu açınca çalışıyor Vanguard. LoL'e ilk Vanguard geldiğinde, oyun açık olmasa bile Vanguard bilgisayar açıldığı ilk andan itibaren sürekli açık duruyordu. Şu an sadece LoL'ü açınca çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…