Sesli sohbetler dinleniyor olayı biraz sallama öyle bir şey yok. Maç ardından önceki maçın ses kaydına Riot bile ulaşamıyordur.
Hmmm.Pek değil gibi görünüyor ama bu devirde banka uygulamaları bile hacklenebiliyor şaşırmadım
İşletim sistemi üzerinde "3. parti yazılım tanıma" adı altında karnel seviyesinde çalışan bir yazılım kesinlikle kabul edilemez. Örnek vericek olursak hile açılmaya en müsait oyunlardan birisi Minecraft. Minecraft gibi yazılımı çok esnek olan bir oyunda bile bazı sunucular birkaç eklenti ile hilelerin %99 önüne geçebiliyor. Açık kaynak olmayan bir oyunda hilelerin önüne geçmek için karnel seviyesinde yazılım çalıştırıp üstelik hile yi tespit edememek bana hiç mantıklı gelmiyor.
Minecraft'ın Valorant'a göre ne kadar basit yapılı bir oyun olduğunun farkındasınızdır umarım. Vanguard'ı savunmuyorum ancak "Minecraft" örneği oldukça saçma.İşletim sistemi üzerinde "3. parti yazılım tanıma" adı altında kernel seviyesinde çalışan bir yazılım kesinlikle kabul edilemez. Örnek verecek olursak hile açılmaya en müsait oyunlardan birisi Minecraft. Minecraft gibi yazılımı çok esnek olan bir oyunda bile bazı sunucular birkaç eklenti ile hilelerin %99 önüne geçebiliyor. Açık kaynak olmayan bir oyunda hilelerin önüne geçmek için kernel seviyesinde yazılım çalıştırıp üstelik hile yi tespit edememek bana hiç mantıklı gelmiyor.
Kurduğunuz cümlede bir mantık hatası var. Tekrar düşünüp yorum yapmanızı öneririm.Minecraft'ın Valorant'a göre ne kadar basit yapılı bir oyunun farkındasınızdır umarım. Vanguard'ı savunmuyorum ancak "Minecraft" örneği oldukça saçma.
Cümlemi 3 kere tekrar okudum ama anlamadım nedir mantık hatası?Kurduğunuz cümlede bir mantık hatası var. Tekrar düşünüp yorum yapmanızı öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.