Vanguard her 3. parti yazılımı ban sebebi görür mü?

SapkaliPen

Hectopat
Daha fazla  
Selam dostlarım. ETS 2'de Cheat Engine ve birkaç trainer ile para ve XP kasıyordum offline modunda ve bu sırada Vanguard'ı kapatmayı unutmuştum.
Programlar açık durumda iken Valorant'a girmiştim ve Van 152 diye bir hata aldım, sanırım donanım banıymış.
Destek ile konuştuğumda hesabımın banının açılmayacağı ve donanım banımın 4 ay sonra açılacağı yazıyordu.
Başka bir oyunda 3. parti yazılım kullanmamdan dolayı ban yememi üzücü bulduklarını ama hangi oyun olursa olsun affının olmayacağını yazdılar.
Bu HWID ban denen şeyi erkenden kaldırabilir miyim yoksa hep internet kafeye mi gidip oynamam lazım? 😂

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam dostlarım. ETS 2'de Cheat Engine ve birkaç trainer ile para ve XP kasıyordum offline modunda ve bu sırada Vanguard'ı kapatmayı unutmuştum.
Programlar açık durumda iken Valorant'a girmiştim ve Van 152 diye bir hata aldım, sanırım donanım banıymış.
Destek ile konuştuğumda hesabımın banının açılmayacağı ve donanım banımın 4 ay sonra açılacağı yazıyordu.
Başka bir oyunda 3. parti yazılım kullanmamdan dolayı ban yememi üzücü bulduklarını ama hangi oyun olursa olsun affının olmayacağını yazdılar.
Bu HWID ban denen şeyi erkenden kaldırabilir miyim yoksa hep internet kafeye mi gidip oynamam lazım? 😂

Cheat Engine'den nasıl Vanguard ban attı bilmiyorum şahsen bende de Cheat Engine yüklüydü ve kullanıyordum üstüne arkada LoL Custom skin uygulaması açıkkende oyuna giriyordum bir şey olmadı belki farkında olmadan hile falan açmış olabilir misin acaba?

O bir şey mi ben 1 sene banım açıldıktan sonraki ilk maçımda 4 ay ban yedim şu anda 8 ay ban yedi 2024 açılıyor.

Hocam donanım banı anakarta atılır kaldırmak için anakart değiştirebilirsin ya da eski bir BIOS sürümüne geçebilirsin.

Tabii bu işlemlerin herhangi birini yaptıktan sonra oyunu tekrar açmadan format atman gerekiyor.

Önemli bir konuda her BIOS versiyonun için bir ban hakkın var.
Örneğin BIOS verisiyonun v1.0 ve ban yedin yeni BIOS versiyonun da v2.0 bundan da ban yediğin zaman tekrar v1.0 dönemezsin çünkü o versiyon artık banlıdır hocam.

Cheat Engine ile oyun dosyalarında herhangi bir müdahale yaptığınızda donanım banı alırdınız normalde. O yüzden öylesine bir sebepten ban atacağını düşünmüyorum.

Cheat Engine oyun dosyalarına dokunmaz, RAM'deki veriyi değiştirir ban yemesi için Vanguard açıkken oyunda bir şeyleri değiştirmeye çalışması lazım.

Cheat Engine'den nasıl Vanguard ban attı bilmiyorum şahsen bende de Cheat Engine yüklüydü ve kullanıyordum üstüne arkada LoL Custom skin uygulaması açıkkende oyuna giriyordum bir şey olmadı belki farkında olmadan hile falan açmış olabilir misin acaba?

Vallahi hocam oyuna girdiğim gibi poligona attı sonrasında Van 152 hatasını verdi hiçbir fikrim yok.

Dediğim şey o zaten hocam. Dolaylı yoldan oyundaki verileri değiştirdiği için açıkken bir şey yapmış olduğu kanısına varmıştım.

Yok hocam sadece açıktı arka planda iki programda girdiğim gibi poligona atıp Van 152 hatası verdi zaten.

Hocam donanım banı anakarta atılır kaldırmak için anakart değiştirebilirsin ya da eski bir BIOS sürümüne geçebilirsin.

Tabii bu işlemlerin herhangi birini yaptıktan sonra oyunu tekrar açmadan format atman gerekiyor.

Önemli bir konuda her BIOS versiyonun için bir ban hakkın var.
Örneğin BIOS verisiyonun v1.0 ve ban yedin yeni BIOS versiyonun da v2.0 bundan da ban yediğin zaman tekrar v1.0 dönemezsin çünkü o versiyon artık banlıdır hocam.

Hocam onu nasıl yapacağım bilmiyorum zaten yapsam bile daha 5 gün önce format atmıştım Bluetooth çalışmıyor diye bir daha atsam sorun olur mu acaba en iyisi beklemek diye düşünüyorum ne de olsa cezamız kesilmiş.

valorant/Vanguard işleyen bir oyun açık olmadığı sürece sıkıntı yok.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı