Valorant'ta 3. parti yazılım sebebiyle ban yedim

• Konuyu başlatan 321
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 2.989
Hocama cidden bir çözüm falan yok mu, benim de durduk yere 2 hesabım gitti bayağı sinir bozucu skinde vardı, ticketlara da bakmıyorlar. Hangi programlar sorun çıkarıyor olabilir?
Çözümü yok, riot bu konularda biraz katı. Eğer hesabınızı biriyle paylaştıysanız veya hesabı satın aldıysanız ban yiyebilirsiniz. Program olarak da gündem de winexp var fakat ban yedireceğini düşünmüyorum. Dikkatli olmak lazım.

Oyundan haksız yere 3.parti yazılım kullanım nedeniyle kalıcı olarak uzaklaştırıldı. Bir süredir oyuna girmiyordum ve daha yeni fark ettim.
Farklı hesaplara girebiliyorum. Hile kullanmadım. Sistemde crackli bir yazılım yok, sisteme yıl başında format attım. Şu an ne yapacağımı bilmiyorum. Ne yapmam lazım yarım eder misiniz?

Oyundan 3 aylık kalıcı ban yemişsin yani bu anakart banı başka bir hesaptan girsen de düzelmez. Sakın tekrar giriş yapmaya kalkma çünkü her girişinde 1 ay daha sürene eklenecek. Ban yediğin hesabın banını kaldırmazlar ve o ban kalıcıdır yani o hesap artık yok fakat 3 ayın sonunda farklı bir hesaptan giriş yapabileceksin. Çözümü ya anakartı değiştir ya da 3 ay bekle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı