Vanguard uyarısı "rjpguyrknd.sys"

mrtkgnoztrk

Centipat
Merhabalar, biliyorsunuz ki Vanguard Riot Games'in yaptığı Valorant oyununun bir hile koruma sistemidir. Ben bugün bilgisayarı açtığımda bana bir uyarı verdi. Uyarı ise System32/drivers/rjpguyrknd.sys bu şekilde idi. Nedir bu rjpguyrknd.sys? Sildim yeniden başlattım, yok ama yine aynı hatayı verdi. Kontrol ettim ve tekrardan yeniden başlattım. Bu sefer uyarı vermedi. Bir daha uyarı vermediği için de ben uyarıyı hatırlamıyorum ve tam içeriğini yazamıyorum. Eğer tekrar karşılaşırsam ekran resmi olarak paylaşacağım. Açıkçası beni korkuttu bu uyarı.

Gerçekten nedir bu "rjpguyrknd.sys"?

Şu Vanguard kadar sorunlu bir yazılım görmedim. Mavi ekran mı dersin, Kernel'e direkt müdahaleler, çökmeler, donmalar. Büyük ihtimal arka da açık 3. parti uygulamalardan biri yüzünden bu hatayı veriyordur, fakat emin değilim.

3-5 gün önce tamamen eğlencesine PUBG Lite indirdim ve oynadım. Oynayamayıp sinirlenince gittim bilinen bir siteden hile indirdim. Biraz (10-20 dk) oynayıp oyunu kaldırdım ve hileyi de tamamen kaldırdım. Onunla alakalı olabilir mi diye düşünmüyor değilim. Ama hileyi tamamen kaldırdığımı düşünüyorum. Hileyi kurduğum zamanda da Vanguard uyarı vermişti ama önemsememiştim. Sonuçta hile önleyici bir sistem.

Dosyaları kalmış olabilir. Valorant herhangi bir hile tespit ettiğinde affetmez.

Dosyaları kalmış olabilir. Valorant herhangi bir hile tespit ettiğinde affetmez.

Revo Uninstaller kullanarak kaldırdım hileyi. Biliyorsunuz ki Revo sağlam bir kaldırma aracıdır. Yine de bildiğiniz daha iyi bir şey varsa yapabileceğim, önerilere açığım tabii ki.

Revo Uninstaller kullanarak kaldırdım hileyi. Biliyorsunuz ki Revo sağlam bir kaldırma aracıdır. Yine de bildiğiniz daha iyi bir şey varsa yapabileceğim, önerilere açığım tabii ki.
Desteğe teknik sorunlarla alakalı bir bilet atın ve hatanızı yazın. Yardımcı olacaklardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…