Vanguard Valorant kapalı halde iken çalışır mı?

debianisthebest

Picopat
Daha fazla  
Selamlar, öncellikle bunu belirteyim amacım hile açmak vs değil. Arkadaşlarımın ısrarı üzerine Valorant'i kurdum ve mecburiyetten bu anti cheati yüklemek zorunda kaldım. Kernel seviyesinde AC olması bir yana bir de SS alıyormuş. Oyun kapalı halde iken bile bunu gerçekleştirmesi mümkün mü? Gizlilik denen bir şey var çünkü. Yalnızca oyunda değil Riot Games uygulamasi kapalı haldeyken de.

Selamlar, öncellikle bunu belirteyim amacım hile açmak vs değil. Arkadaşlarımın ısrarı üzerine Valorant'i kurdum ve mecburiyetten bu anti cheati yüklemek zorunda kaldım. Kernel seviyesinde AC olması bir yana bir de SS alıyormuş. Oyun kapalı halde iken bile bunu gerçekleştirmesi mümkün mü? Gizlilik denen bir şey var çünkü. Yalnızca oyunda değil Riot Games uygulamasi kapalı haldeyken de.

Vanguard 7 24 çalışıyor, Riot'un böyle bir şey yapacağını sanmam ancak gün gelir Vanguard üzerinde bir açık bulunursa ve hacklenirse çok sıkıntı şeyler olur.

Vanguard sisteminize tam erişim sağlayabilir fakat Riot Games çok büyük bir marka olduğundan bir şey yapmazlar sisteminize virüs vs.
Riot Games yapmaz evet. Ya bir hacklenme, saldırı gibi bir şey olursa. Üstelik Riot Games yapmaz ama Tencent a bağlı bir şirket. Tencent sıkıntı.

Anladım, yapılmayacağı bariz fakat denildiği gibi bir açık vs bulunursa çok büyük problem oluşur. FACEIT gibi user level AC yapsalar daha iyi olurmuş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı