Vans Knu Skool sağlam mı?

oldvillaGGer

Hectopat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3 5005u / intel HD graphic 5500 / 128gb ssd
Merhaba, yeni bir ayakkabı bakıyorum. Daha önce hiç Vans ayakkabı deneyimlemedim. 2000 TL'ye Vans Knu Skool almak mı mantıklı, 2200 TL'ye Vans Sk8-Hi almak mı daha mantıklı? Benim için ayakkabının konforundan çok uzun süreli kullanımı önemli. Bu ayakkabılar 1 yılı, her gün giyildiği varsayıldığında çıkartır mı?

Merhaba, yeni bir ayakkabı bakıyorum. Daha önce hiç Vans ayakkabı deneyimlemedim. 2000 TL'ye Vans Knu Skool almak mı mantıklı, 2200 TL'ye Vans Sk8-Hi almak mı daha mantıklı? Benim için ayakkabının konforundan çok uzun süreli kullanımı önemli. Bu ayakkabılar 1 yılı, her gün giyildiği varsayıldığında çıkartır mı?
Lise 3 ya da üni 1'de Vans Slip On almıştım, her gün giymedim ama 2 yıl götürdü. Ayak esneme yerindeki plastik kısmı kırılıp yırtılmaya başlayınca su geçirme konusu "suya basmama"ya dönüyor.

Knu ile Sk8 arasında seçim yapacaksam Sk8 seçerdim. Yalnız yazın giyilmesi zor olabilir sıcaktan, havalandırması başarılı değil Vans'ların zira.

Lise 3 ya da üni 1'de Vans Slip On almıştım, her gün giymedim ama 2 yıl götürdü. Ayak esneme yerindeki plastik kısmı kırılıp yırtılmaya başlayınca su geçirme konusu "suya basmama"ya dönüyor.

Knu ile Sk8 arasında seçim yapacaksam Sk8 seçerdim. Yalnız yazın giyilmesi zor olabilir sıcaktan, havalandırması başarılı değil Vans'ların zira.
Ben neden emin değilim ama hava alan ayakkabılardan hoşlanmıyorum kendimi bildim bileli suni deri, suvet vs. urban streetstyle ayakkabılar giyiyorum. Tek korkum acaba ayakkabının içi terlediğinde ayakkabı kolaylıkla çürür mü?

Vans markası günlük yani haftada birkaç gün giyildiğinde rahat 2-3 sene götürür ama bizim erkek milletimiz bende dahil bir ayakkabıyı veya iki ayakkabıyla sürekli giydiği için daha hızlı yıpratabilir ama düzenli ve düzgün kullanırsan 2-3 sene götürür.

2 yıl dolu dolu neredeyse her gün vans SK8 Low giydim. Taban rahatsızlığı dışında harikaydı. Yağmur çamur demeden. Yırtılmadı sadece soldu :)
Sonra 1700TL civarına SK8 waterproof aldım o da taş gibi ayakkabı. Tabanı çok daha rahat. 2 senedir kışın giyerim arada sırada.

Ben neden emin değilim ama hava alan ayakkabılardan hoşlanmıyorum kendimi bildim bileli suni deri, suvet vs. urban streetstyle ayakkabılar giyiyorum. Tek korkum acaba ayakkabının içi terlediğinde ayakkabı kolaylıkla çürür mü?
Hava alan ayakkabıdan hoşlanmamak çok mantıksız bir durum.

Ayak terinin ayakkabıyı çürütmesi çok zor ve düşük bir ihtimal ama harika koku ve mantar yapar.

@Bilgili Kurt ve @CQBB ile hem fikir olduğumuz nokta Vans Sk8 serisi güzel. Her gün giyeceksen tek ayakkabı yetersiz. 2 + 1 bot türü gerek.

Hava alan ayakkabıdan hoşlanmamak çok mantıksız bir durum.

Ayak terinin ayakkabıyı çürütmesi çok zor ve düşük bir ihtimal ama harika koku ve mantar yapar.
Ayağımda mantar sorunu yok ve her gün düzenli banyo yaptığım için terim kokmuyor. Ben giydiğim hiçbir orjinal ayakkabıda kokma sorunu yaşamadım. Asla hafif ve bez kullanılmış ayakkabıdan hoşlanmam. Ayakkabının tabanının ağır olması gerek ayağımda ayakkabı olduğunu hissetmeliyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı