Vans SK8-hi Reconstruct alınır mı?

773290

Femtopat
Vans SK8-hi reconstruct alınır mı?

Bir de reconstruct nedir tam bilmiyorum? Alınır mı?

Ve bu linkteki ayakkabı orjinal midir?

Son düzenleme:
Vans SK8-hi reconstruct alınır mı?

Bir de reconstruct nedir tam bilmiyorum? Alınır mı?

Ve bu linkteki ayakkabı orijinal midir?

Öncelikle alınır mı? Soruna cevap vereyim alınır ama bir zaman sonra yanlardan açılma yapıyor. O sitedekinin orijinal olup olmadığını bilmiyorum ama superstep gibi bilindik mağazalardan alırsan daha iyi olur.

Öncelikle alınır mı? Soruna cevap vereyim alınır ama bir zaman sonra yanlardan açılma yapıyor. O sitedekinin orijinal olup olmadığını bilmiyorum ama superstep gibi bilindik mağazalardan alırsan daha iyi olur.

Bu ayakkabı nasıldır?

Fiyat olarak farklıydı daha cazip geldi orası eğer orijinalse oradan almayı düşündüm.

Siz bilirsiniz Van'si alıp 2 ay sonra pişman olacağınıza yemin ederim çünkü vansta genetik istediğin kadar dikkat et yine de yanlardan açılıyor.

Forum mid alırım ileri zamanda istediğim ayakkabı bu ama. Şu anda geçenlerde konu açtığım reebok club C mid 2 var ama rengini ve bilek kısmı hiç hoşuma gitmedi iade etmeyi düşünüyorum onun yerine bu forum Mid'i almayı düşünüyorum. İndirim ne zaman bitiyor bir haberiniz var mı? Ve kupon var mı superstep?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı