Vantilatör fişinin ucu kırıldı

theidea1234

Decapat
Katılım
15 Şubat 2022
Mesajlar
54
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet yaz geldi sıcaktan ölüyoruz, neyse ben vantilatör çalıştırayım dedim sonra aklıma 2021 de bunun kablosuna yanlışlıkla takılıp fişin ucunun kırıldığını hatırladım. Arkadaşlar ucunu kaybetmişim istesem de yapamam, 1. fotoğraf ta gördüğünüz gibi fişteki ikinci uç yok, 2. fotoğrafta da gördüğünüz fiş motora bağlı yani yeni fiş alsam bile çıkarılıp takılamayan bir fiş türü olduğu için bir işime yaramaz, kısaca fiş motora bağlı 3. parti bir şey takılamıyor. Bir elektrikçiye götürsem yapabilir mi? Bu durumla karşılaşan var mı?

IMG_20220528_191049.jpg


IMG_20220528_191105.jpg
 
Nalburdan fiş alıp kendiniz yapabilirsiniz, eski fişin dibinden kabloyu kesip kabloları da yenisine bağlayın. Yapamam derseniz, elektrikçiye yaptırın; yapabiliyorsanız boşuna elektrikçiye para vermeyin.
Hocam bunu yapabilecek insan konuyu açmadan önce onu denerdi bence. Yapması çok riskli şehir prizleri en aşağı 150W oluyor çünkü.
 
Hocam bunu yapabilecek insan konuyu açmadan önce onu denerdi bence. Yapması çok riskli şehir prizleri en aşağı 150W oluyor çünkü.
Prize bağlıyken kessin demedim zaten, kesip iki kablo ucunu fişe vidalayacak. Korkacak bir yanı yok. Hiç bilmiyorsa video izlese bile yeter:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı