"Vape" kullanıyor musunuz?

Yeni çıkan ergen özentiliği bu pufflar. Aslında puff çıkalı 5 seneden fazla oluyor da bu bebeler yeni fark etmiş. Her neyse benim arkadaşım Vozol kullanıyor bende denedim. Rezalet bir ürün çok saçma. Nikotin desen yok, tadı zaten sigara gibi değil. Bana hitap etmiyor. Alıyorum kent D-line Blue keyfime bakıyorum. Bazen yemek üstü parlament night Blue pack iyi gidiyor.

İnsanların kendi seçimi hocam ben şu an içmem diyorum spor yaptığım için beni kötü etkiler ileride fikrim değişebilir içenlere insan değil gibi davranılmamalı.

Tabii ki de içemek veya içmemek insanın kendi kararı bilimsel olarak gerçekten zararlı uzak durulması gerekiyor tabii ki de içenlere yaratık gibi bakılmamalı ama içenlerde uyarılmalı bırakmasına teşvik edilmeli sonuçta iyiliklerini istiyoruz.

Tabii ki de içemek veya içmemek insanın kendi kararı bilimsel olarak gerçekten zararlı uzak durulması gerekiyor tabii ki de içenlere yaratık gibi bakılmamalı ama içenlerde uyarılmalı bırakmasına teşvik edilmeli sonuçta iyiliklerini istiyoruz.

Evet size hak veriyorum. Bende sigara içen birisiyim. Ama kendime içiyorum. Kapalı alanda içmiyorum, yanımdan çocuk vs geçince içmiyorum, milleti sigaraya başlatmıyorum. Ama bu forumda nedense sigara içenlere aşırı ön yargı var. Yahu vatan hainliği yaptık sanki bu nasıl tepki? Yanlış anlaşılmasın tepkim size değil siz anlayışlısınız. Keşke diğerleri de sizin gibi olsa.

@mirac_34 sigara zevkinize şaşırdım açıkçası, piyasadaki en kötü sigaraları içiyorsunuz. Tekel 2000 varken diğerlerine söz düşmez.

Tekel 2000 çok ağır be hocam. Boğazıma eşek oturuyir sanki. D-line Blue kokusu güzel olduğu için, night Blue Pack'i yemekten sonra doyurduğu için içiyorum. Ha bazen nikotin ihtiyacım bayağı bir olunca parlament rezerv içiyorum. Zevkinize bir şey demek bana düşmez. Ancak bu konuyu başka zaman yerinde konusunda konuşuruz. Yoksa ceza alacağız hocam. Size iyi içişler.

Yeni yetme bebelerin sardığı çöpler. Bu arada Aykut Elmas'ın kullandığını nerede gördün? Ona göre takipten çıkayım 😀

Yeni yetme bebelerin sardığı çöpler. Bu arada Aykut Elmas'ın kullandığını nerede gördün? Ona göre takipten çıkayım 😀
Twitch yayınında görmüştüm içerken. Takipten çıkmanıza gerek yok da üzüldüm yani kullandığına.

Hocam Türkiye için bu ürünlerin satışı yasak değil mi?
Valla 18 yaş altına paket sigara satılması da yasak ama 14 yaşındaki çocuk tekele girip alıyor.
Yasak olduğunu sanmıyorum ama net bilgim yok. Yasak olsaydı internet sitesi de kapatılırdı diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı