Vape önerisi

1-2 ay önce yine bir coil siparişi vermiştim. Sıkıntısız geldi.

Hocam sizde P1 kullanıyormuşsunuz bir şey sormak istiyorum. 3 ML kartuşlu podlarında coili çıkıyor mu, bir de bendeki bu 3ML coilli kartuşta çekim yapınca likit geliyor birazcık ağzıma ve pod ucunda damla damla birikiyor 2ML'lik kutudan çıkanda böyle bir şey yoktu. Sizde de böyle bir sorun var mı?

Coil çıkarma olayı için boş kartuş alıp 5li coil alacaksınız. 3ML kullanıyorum kartuş çıkmıyor bunlarda. Likit sıçratma olayı likittendir büyük ihtimal. Pod ucunda damla birikmesi buharlaşma olduğu için gayet normal.

Hangi likiti kullanıyorsunuz?

Coil çıkarma olayı için boş kartuş alıp 5'li coil alacaksınız. 3ML kullanıyorum kartuş çıkmıyor bunlarda. Likit sıçratma olayı likittendir büyük ihtimal. Pod ucunda damla birikmesi buharlaşma olduğu için gayet normal.

Hangi likiti kullanıyorsunuz?

Golden Kimya'dan kendi likitimi yapmıştım ama vg pg oranını ufak bir yanlış hesaplamadan dolayı 40/60 olacak şekilde yaptım aroması fazla buharı az çıkıyor. Ama cihaz ile birlikte gelende böyle bir sorun yok, sonradan aldığımda çekim yaparken ara sıra likimde noktasal olarak gıdıklanma tarzında bir şey oluyor likitten herhalde.

40/60 iyi bir oran bana göre. Son likitimi bu oranla yaptım ve gayet iyiydi. Bundan önceki likitlerim hep 30/70'ti. Yine sizinki gibi bir sorun yaşamadım.

40/60 iyi bir oran bana göre. Son likitimi bu oranla yaptım ve gayet iyiydi. Bundan önceki likitlerim hep 30/70'ti. yine sizinki gibi bir sorun yaşamadım.

Yok hocam vg 40 pg 60 oldu normalde tam tersi olması gerekiyor. 50/50 nbase almışım 70/30 aldığımı sanıp bir şey olmaz deyip karıştırınca 50/50 olan oran aromadan dolayı 40/60'a düştü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı