Vapeci.com güvenilir mi?

Bugün sipariş oluşturudum bakalım güvenilirden yana ürünler kalitelidir umarım 600 TL sipariş oluşturdum.
Lütfen bize tecrübelerinizi yaşadığınız durumu bilgileri aktarın hocam ben sipariş vereceğim ama güvenemedim piyasaya göre biraz daha uygun ucuz fiyata satıyorlar bana uygun geldi ama güvenemedim işte.
Bende alışveriş yapmak için güvenilir bir sayfa arıyorum up.
Ana Sayfa - Elektro Buhar Elektronik Sigara Modelleri ve Fiyatları - Gastlylikit SwissVape Pod Mod Elektronik Sigara Modelleri bu siteler güvenilir yalnız vapeci.com bu sitelere göre daha uygun ve ucuz satıyor bu yüzden oluşturdum bu konuyu hocam.

Lütfen bize tecrübelerinizi yaşadığınız durumu bilgileri aktarın hocam ben sipariş vereceğim ama güvenemedim piyasaya göre biraz daha uygun ucuz fiyata satıyorlar bana uygun geldi ama güvenemedim işte.

Ana Sayfa - Elektro Buhar Elektronik Sigara Modelleri ve Fiyatları - Gastlylikit SwissVape Pod Mod Elektronik Sigara Modelleri bu siteler güvenilir yalnız vapeci.com bu sitelere göre daha uygun ve ucuz satıyor bu yüzden oluşturdum bu konuyu hocam.
ürünüm kargo şubesini ulaştı yarın teslim alacağım zaten kargo sırasında ödeme yapılıyor kaliteyi merak ediyorum

Haber bekliyorum bende hocam ne sipariş ettiniz acaba? @Deli1Yürek

Bu attıgınız sayfalar güvenilir mi hocam gerçekten cihaz siparişi için?

Haber bekliyorum bende hocam ne sipariş ettiniz acaba? @Deli1Yürek

Bu attıgınız sayfalar güvenilir mi hocam gerçekten cihaz siparişi için?
Attığım siteler güvenilir ben hep oradan sipariş verdim vapeci.com güvenilir mi diye sormamin nedeni piyasaya göre yani o sitelere göre gayet uygun ve ucuz. Eğer vapeci.com güvenilirse o siteden cihaz atomizer o bu almak gayet mantıklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı