Vapeci.com güvenilir mi?

Cumartesi siparişi verdim kargo kodu mesaj olarak gelmemişti bize ulaşın kısmında iletişim maili olarak yazdığın site maili vardı wpden yazında geri dönüş sağladılar kargo no verdiler. Ürün yarın gelecek takip no da öyle yazıyor. Yarın her şey belli olacak :D

Güncel durum nedir alışveriş yapan varmı burdan
Kesinlikle uzak durulması gereken bir site ürünlerin boş kutu olarak gönderildiğinden tutun kırık ürüne kadar bir de alt siteleri var bunların podmod-burada2.com diye iletişim yok. Herhangi sorun olduğunda sizi tersliyorlar gidin o zaman elden alın diyorlar kesinlikle ve kesinlikle uzak durun.
Hocam iletişimde biraz sıkıntı olduğu doğru fakat, ürünler hızlı geldi bana ve orijinal açılmamış ürünlerdi. Xros Pro ve Coil aldım 4 lü gayet memnunum.

Uwell crown D pod mod ürününü bu siteden satın aldım. Ürün her ne kadar orijinal olursa olsun kusurlu geldi. Ürün kendi kendine tuşa basmamanıza rağmen çekim yapıyor ve durduramıyorsunuz ne cihazı kapatabiliyorsunuz ne de çekimi durdurabiliyorsunuz. Ürün deli gibi ısınıyor bu süreçte. Ek olarak ömrümde bu kadar likit akıtan da bir cihaz kullanmadım. VAPECI.NET sitesindeki ilgililere de bu sorunum hakkında elimde video kaydı olmasına rağmen ve iletmeme rağmen binbir tane bahane uydurarak satış sonrası destek vermeyi reddettiler. Hem kusurlu ürün satıyorlar hem de sizlere destek vermeyerek paranıza çöküyorlar. Bu tarz cihazları, likitleri, kartuş veya coilleri birkaç kuruş daha fazla vererek diğer güvenilir sitelerden almanızı öneririm. Bu internet sitesinde cihazlar 1 TL bile olsa vermem bu saatten sonra.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı